Női labdarúgás

2022.09.23. 12:21

Élőben közvetíti az M4 az ETO-DVTK rangadót szombaton

A Simple Női Liga 6. fordulójában rangadót játszik az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata szombaton 20 órától, ugyanis a DVTK látogat az ETO Stadionba. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

kisalfold.hu

Fotó: Oravecz Istvan

Remek formában várja a következő fordulót az ETO FC női csapata. Dörnyei Balázs tanítványai eddigi öt mérkőzésüket egyaránt megnyerték, így a szintén százszázalékos Ferencvárossal a tabella elejéről vághatnak neki a következő mérkőzésnek, ahol nem lesz könnyű dolguk, hiszen a jó erőkből álló DVTK-t fogadják. A diósgyőriek öt meccsükből hármat megnyertek és kétszer játszottak döntetlent, így a tabellán a 4. pozícióban helyezkednek el. Várhatóan jó mérkőzést fognak játszani a csapatok, ahol hölgyeinknek maximális koncentrációra lesz szükség, hogy elérjék céljukat, és itthon tartsák a három pontot. A szakmai stáb felkészítette a lányokat, és bíznak benne, hogy a héten elvégzett munka visszaköszön a szombati bajnokin.

A játékosok és a stáb nevében is mondhatom, hogy nagyon várjuk a mérkőzést – kezdte Dörnyei Balázs. – Igazi futball környezetben játszhatunk egy olyan csapat ellen, amely idáig sikeresen vette az akadályokat a bajnokságban, ugyanis még nem kaptak ki. Nagyon nehéz meccsre számítok, a Diósgyőr futballja nagy mértékben különbözik attól, mint amit mi játszunk, alapvetően védekezésre alapuló, nagyon agresszív, a játékot tördelő stílusuk van. Nekünk az lenne a legjobb, ha fenn tudnánk tartani a játék folyamatosságát, és egész biztos, hogy kijönnének azok az erősségeink, amikkel eddig sikeresen vívtuk meg a mérkőzéseinket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában