Hazai és világversenyeken szerepeltek kiválóan

2022.09.07. 15:49

Elismerés – Győri érmeseket köszöntöttek

kisalfold.hu

Erre a hétre is jutott köszöntés: a városvezetés a közelmúlt világ- és hazai versenyein eredményes sportolókat jutalmazta.

Radnóti Ákos sportért felelős alpolgármester beszédében elmondta: a nehézségek ellenére a város a lehetőségeihez mérten próbálja segíteni az egyesületeket, klubokat.

"Örülök, hogy ilyen sok szép eredményt érnek el sportolóink. Nyilván nekik sem könnyű ebben a helyzetben a legmagasabb szinten helytállni, de az elvégzett munka szerencsére nem hazudik, ennek megvan a gyümölcse. Bízunk benne, a későbbiekben is folytatódik ez a sikerszéria, és a jövőben is lesz lehetőség köszönteni a legjobb sportolókat" – fogalmazott a városvezető.

Ajándékot és oklevelet vehetett át a Graboplast VSE kajak-kenu szakosztályából Czéllai-Vörös Zsófia és Csay Renáta maratoni kajakos, valamint edzőjük, Sztanity László, Takács Kincső kenus és edzője, Németh Gergő, a sík vízi kajakosok közül Kopasz Bálint és edzője, Kopaszné Demeter Irén, továbbá Erdőssy Csaba, Erdélyi Tamás, Németh Balázs edző, illetve Weisz Róbert és Ábrahám Csaba klubelnök.

A GYAC tornászai közül Mészáros Krisztofert, Tomcsányi Benedeket, Kardos Botondot, Molnár Botondot, Szűcs Róbert és Pisák Tamás edzőt, valamint Mészáros Sándor szakosztályvezetőt köszöntötték.

A Győri Úszó SE-t Jakabos Zsuzsanna és edzője, Petrov Iván képviselte.

A város ezt követően a férfi Szuperligában győztes Somogyi Electronic-GYAC teniszcsapatát is elismerte.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában