Egy félidő fékkel, egy félidő gázzal

2022.08.06. 18:37

Női foci: egy góllal tudott szépíteni az ETO FC a cseh bajnok ellen

Utolsó felkészülési mérkőzését a cseh bajnok ellen játszotta az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, ahol a mérkőzés végkimenetele már az eső félidőben eldőlt.

kisalfold.hu

Forrás: ETO FC Győr

Slavia Praha – ETO FC Győr 6-1 (5-0)
Felkészülési mérkőzés, Brno.
Slavia Praha: Fuchsová – Necidová, Cerná, Bendová, Abrahamsson, Szewieczková, Slajsová, Divisová, Surnovská, Krejciríková, Kozárová. Cserék: Lukásová, Khyrová, Ruzicková, Tenkrátová, Vithová. 
ETO FC Győr: Borok – Öreg, Kovács L., Kaziupa (Savanya 77’), Németh L. (Fél P. 77’), Süle (Sali 77’), Khimych (Kern 77’), Herczeg (Malesevic 77’), Vida, Siklér, Cameron. Vezetőedző: Dörnyei Balázs.
Gsz.: Cerná (8’, 45’), Kozárová (17’, 27’), Necidová (12’), Ruzicková (81’) ill. Vida (51’).

Dörnyei Balázs: - Rosszul kezdtük a mérkőzést, ez látszik az eredményből is, igazából picit megijedtünk az agresszív ellenféltől. Nyilván tudvalévő, hogy az európai futballban más szintet képvisel ez a csapat, erre ráment az első félidő, de sok ilyen mérkőzést kellene játszanunk. A második játékrészben egészen más arcát mutatta a csapat, és azt a félidőt simán megnyerhettük volna. Sok esetben kapkodtunk, de tulajdonképp lejátszottuk a második negyvenöt percet az ő térfelükön, csak kontralehetőségeik voltak. Nagyon jó mérkőzés volt abból a szempontból, hogy láttuk, milyen mentalitást kell kivinnünk a pályára, a második félidei egy nagyon előre vivő hozzáállás volt. Nagyon jó lenne évente nyolc-tíz mérkőzést játszani ilyen szintű csapatokkal, mert igenis fel tudjuk venni velük a versenyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában