Labdarúgás

2022.08.14. 08:28

NB III foci - Simán nyert a Csorna, kikapott az ETO Akadémia és a Gyirmót II

kisalfold.hu

Csornai SE–Zsámbék  5-0
Csorna, vasárnap, 17 óra. V.: Holczbauer.

Tatabánya–Gyirmót FC Győr II  5-1
Tatabánya, Grosics-stadion, vasárnap, 17.30 óra. V.: Molnár Réka.

ETO Akadémia – Puskás Akadémia II. 2-3 (0-1)
Győr, ETO Park. V.: Juhász D. (Molnár I., Tóth Cs.).

ETO Akadémia: Kiss Á. – Deákovits (Ignácz 59’), Szujó (Csáki 59’), Urblík, Tamás K., Szabó T. (Gasztos 78’), Tóth R., Sipőcz (Tullner 46’), Erdei, Huszár, Hanzli (Mitring 70’). Vezetőedző: Antonio Munoz.

Puskás Akadémia II.: Pécsi – Fodor, Demeter, Magasföldi (Pyshchur 84’), Kicsun, Skribek (Ventura-Oliveira 89’), Czár, Babós, Makara, Vajda, Dusinszki (Kapus 62’). Vezetőedző: Nagy Ádám.

Gsz.: Erdei (50’), Urblík (83’) ill. Magasföldi (5’, 67’, 77’).

Antonio Munoz: - Nem volt megfelelő a védekezésünk, tovább kell tanulnunk ezen a téren is. Amikor nincs nálunk a labda, nagyon fontos a pontos és jó védekezés, véleményem szerint ma ez volt a kulcsa mindennek. Első két meccsen nem kaptunk gólt, ma sajnos hármat is, ezen feltétlenül javítanunk kell szerdáig. 

NB III, Nyugati csoport további eredmények:

ZTE II–Veszprém 0–4
Fehérvár II–Bicske 0–2
III. Ker. TVE–Kelen SC 3–2
Budaörs–Nagykanizsa 1–3
Balatonfüred–Érd 0–5
Komárom–Mór 3–1
Kaposvár–Teskánd 1–2

Előzetes - ETO Akadémia– Puskás Akadémia II 
Győr, ETO-stadion, vasárnap, 11 óra. V.: Juhász D.

„Nagyon fontos mérkőzés lesz a Puskás elleni, jó lenne, ha harmadik meccsünkön is eredményesek tudnánk lenni – kezdte Antonio Munoz, a győriek edzője. – Tisztában vagyunk vele, hogy ellenfelünk nagyon jó csapat, remek akadémiával rendelkezik. Ha ugyanúgy játszunk, ahogy az első két fordulóban, akkor véleményem szerint nem lehet gond.” 

Csornai SE–Zsámbék 
Csorna, vasárnap, 17 óra. V.: Holczbauer.

„Ami a sérültjeinket illeti, nincs nagy változás, bár talán Böcskeyvel már számolhatunk. Az elmúlt másfél hétben igyekeztünk arra koncentrálni, hogy javítsunk a játékunkon, szeretnénk elkezdeni a pontgyűjtést” – mondta Varga Péter, a Csorna szakmai igazgatója. 

Tatabánya–Gyirmót FC Győr II 
Tatabánya, Grosics-stadion, vasárnap, 17.30 óra. V.: Molnár Réka.

„Úgy érzem, hogy most nehezebb mérkőzés elé nézünk, ugyanis rutinos labdarúgókból álló, szervezett csapathoz utazunk. Valamennyire ismerjük ellenfelünket, hiszen a felkészülés alatt is játszottunk egymás ellen, de próbálunk hűek maradni saját játékunkhoz, ami a támadószellemen alapul” – fogalmazott Ördög József, a Gyirmót II szakvezetője. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában