Labdarúgás

2022.08.17. 10:29

NB III foci - Döntetlent játszott az ETO és a Gyirmót II, öt gólt kapott a Csorna

Hétközi fordulót rendeztek szerdán az NB III-ban.

kisalfold.hu

Gyirmót FC Győr II–Balatonfüred 2-2 (2-1)
Gyirmót, Alcufer Stadion - A félidőben még a gyirmóti csapat vezetett - Részletek >>

Nagykanizsa–Csornai SE 5-1 (3-0)
Nagykanizsa, Olajbányász Stadion - A félidőben már 3-0-ra vezetett a Nagykanizsa . A meccs jegyzőkönyve >>

Fordulatos végjáték Székesfehérváron

Az NB III Nyugati csoportjának 4. fordulójában Székesfehérváron lépett pályára az ETO Akadémia, ahol a MOL Fehérvár FC második csapatával találkoztak. Az első félidőben fiataljaink nagyszerű játékkal megszerezték a vezetést, majd a hajrában kialakult gólváltás után 2-2-es végeredmény született.

MOL Fehérvár FC II. – ETO Akadémia 2-2 (0-1)

Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó. V.: Muhari (Bencze, Jakab).

MOL Fehérvár FC II: Gergely – Hodzic, Hajdinger, Molnár, Batizi-Pócsi, Forgó, Kovács B., Berekali, Husvéth, Csepregi, Babos. Vezetőedző: Györök Tamás.
ETO Akadémia: Sebők – Ignácz, Tullner, Urblík, Tamás K., Tóth R., Szabó T., Sipőcz, Vingler, Huszár, Lacza. Vezetőedző: Antonio Munoz.
Gsz.: Kovács B. (73’, 85’) ill. Huszár (31’), Moharos (88’).

A 31. percben megszereztük a vezetést, Huszár jó huszonöt méteres átlövése a jobb alsó sarokba vágódott 0-1. Az utolsó bő negyedórára felpörögtek az események, először a 73. percben egyenlített a Fehérvár, Kovács B. egy jobb oldali szögletet bólintott a hosszúba 1-1, majd a 85. percben egy eladott labda után a hazaiak a bal oldalon vezettek támadást, lementek az alapvonalra, az onnan visszagurított labdára Kovács B. érkezett, és a rövid felsőbe lőtt 2-1. Három perc múlva azonban jött a válasz, Vingler bal oldali szabadrúgását Moharos csúsztatta a hálóba 2-2.

Antonio Munoz: - A mai napon két ellentétes arcát mutatta a csapat. Az első félidőben nagyon jól játszottunk, irányítottuk a játékot, labda nélkül is kellően agresszívak voltunk, de sajnos több gólt nem tudtunk szerezni. A második játékrészben már nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettük volna, sajnálom, hogy az utolsó másodpercekben büntetőt rontottunk. Csak azt tudom mondani a srácoknak, hogy játszanak úgy, ahogy az első félidőben, mert úgy elérhetik az álmaikat, és az ETO első csapatában játszhatnak majd.

További eredmények

Kelen–Puskás Akadémia II 1–1
Mór–Tatabánya 1–5
Érd–Kaposvár 1–2
Teskánd–ZTE II 1–3
Veszprém–Budaörs 1–0
Zsámbék–III. ker. TVE 1–4
Bicske–Komárom 1–1

Előzetes

MOL Fehérvár II–ETO Akadémia
Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó, 11 óra.

Gyirmót FC Győr II–Balatonfüred
Gyirmót, Alcufer Stadion, 17.30 óra.

„Nem foglalkozunk a múlt heti vesztes mérkőzésünkkel, hiszen csak előre tekintünk. A hétközi találkozónkon mindenképpen szeretnénk feledtetni a vereséget, úgy készülünk, hogy megszerezhessük első hazai győzelmünket” – fogalmazott Ördög József a Gyirmót II szakvezetője.

Nagykanizsa–Csornai SE
Nagykanizsa, Olajbányász Stadion, 17.30 óra.

„Sokkal nehezebb összecsapásra számítok, mint a hétvégi volt, mivel látva a nyári változásokat, tudjuk hogy erős, profi csapat lesz az ellenfelünk, de talán az ötgólos sikerünk után magabiztosabban léphetünk pályára Nagykanizsán. Gondjaink nem csökkentek, sőt, kiderült, hogy Németh után Böcskeynek is szárkapocscsonttörése van, s a múltkor gólt szerző fiatal Sulyok játéka is kérdéses. Nem lesz könnyű őszünk” – mondta Varga Péter a Csorna szakmai igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában