Labdarúgás

2022.08.14. 08:44

NB II foci - Szombathelyen kapott ki az ETO - fotók

Az ETO nyugat-dunántúli rangadón szerepel.

kisalfold.hu

Szombathelyen kapott ki az ETO

Haladás–ETO FC 2-1 (2-1)
Szombathely, 17.30. V.: Kovács J. Z.

Haladás:  Verpecz – Simut, Csató, Németh M., Bosnjak – Derekas, Hursán, Sipos (Nyíri, 85.), Doktorics (Horváth R., 62.)– Molnár R. (Bartusz, 79.), Borvető (Lencse, 62.). Edző: Németh Szabolcs.

Győr: Kovácsik – Kovács K. (Kiss Balázs, 69.), Csonka, Csinger, Papp – Borsos (Óvári, 69.), Kiss Bence (Bacsa, 87., Babati (Bencze, 69.), Kiss M. (Toma, 79.) – Vitális, Benczenleitner. Edző: Timár Krisztián.

Gólszerzők: Hursán (31.), Sipos (45+1.), ill. Borsos (38.).

Tímár Krisztián: - Nagyon bosszús vagyok a mai mérkőzés miatt, mert két pontrúgásból gólt kaptunk, ami sajnos a mi figyelmetlenségünk. Ennek ellenére azt gondolom, hogy összességében domináltunk a mérkőzésen. letámadásból szereztünk gólt, amivel visszajöttünk a meccsbe. A lélektanilag rossz időben kapott gól után rendeztük a sorokat és domináltunk, de az biztos, hogy ebből a mérkőzésből tanulnunk kell, hogy több helyzetet kell kialakítanunk, nagyon kevés a kapura lövésünk, ennél több átlövés kell. A mutatott játék biztató, de eredményesebb futball várok el a játékosoktól. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy eljöttek és támogattak minket, nagyon sajnáljuk, hogy nem sikerült győznünk, de szerdán hazai pályán mindent meg fogunk tenni, hogy újra győzni tudjunk. Fiatal csapat vagyunk, minden meccsen fejlődünk. 
 

Előzetes - A két, hajdanán szebb napokat is látott zöld-fehér együttes összecsapása izgalmas csatát ígér. A Hali legutóbb idegenben 1–0-ra győzte le a Nyíregyházát. Tímár Krisztián: „Örülünk, hogy itt az újabb lehetőség mérkőzést játszani és kijavíthatjuk a múlt heti hibát, mert sajnos a Szeged ellen a végjátékot elrontottuk – kezdte a zöld-fehérek vezetőedzője. – Szeretnénk ezt a nyugati rangadót mindenképp megnyerni, s olyan játékot produkálni, ami azt gondolom, hogy minket jellemzett az eddigiekben.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában