Sport

2022.08.31. 07:27

Megjelent az őszi sportmagazinunk - lapozza online!

A Kisalföld hagyományait követve idén ősszel is elkészült sportmagazinunk, mely ezúttal 16 oldalon jelent meg a szerdai újságba befűzve.

Munkatársunktól

Az újságban párhuzamos interjút olvashatnak az Audi-ETO női kézilabdacsapatának elnökével, Görbicz Anitával és a profiklubot üzemeltető gazdasági társaság ügyvezetőjével, Endrődi Péterrel.

Megismerkedhetnek a Somogyi Elektronic-GYAC teniszcsapatával, mely zsinórban harmadszor nyerte meg a férfi Szuperligát.

Bemutatkozik az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának támadója, Borsos Filip, akinek édesapja, István jegyzi a soproni labdarúgás első élvonalbeli találatát.

Sopron és térségének országgyűlési képviselőjéről, Barcza Attiláról kevesen tudják, hogy nemcsak szereti a labdarúgást, hanem maga is űzi a sportágat. A sporttal kapcsolatos szenvedélyéről beszél a magazinban a politikus.

A Gyirmót FC Győr labdarúgócsapata egy év után ismét az NB II-ben szerepel, de újfent megcélozza a legmagasabb osztályba jutást.

A Sopron KC férfi kosárlabdázói új légiósokkal a régi célokért küzd.

A Sopron Basket női kosarasai a bajnokság mellett idén az Euroliga címvédőjeként várják a szezont, a játékoskeretet is ennek megfelelően alakították ki.

A győri kajak-kenu évtizedek óta szállítja a sikereket, ennek titkáról, valamint az újdonsült klasszisról, Kopasz Bálintról – aki többszörös világ- és Európa-bajnok, emellett Tokióban az olimpián is csúcsra ért – Weisz Róbert, a Graboplast VSE társelnöke nyilatkozott. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában