Labdarúgás

2022.07.05. 15:30

Megyei foci - Feljebb léphet a Mecsér

A megyei harmadosztályú bajnokság Pálya-Vasút csoportjában végig izgalmas küzdelemben a Mecsér végzett az élen, egy ponttal megelőzte a Mezőörs és négy ponttal a Táp együttesét.

Kocsis-Katona Imre

Mecséren nagy örömmel ünnepelték meg a bajnoki címet.

A csapat legeredményesebb játékosa Stróbli Zoltán volt, aki 26 góllal végzett az élen a házi góllövőlistán. A csapat legnagyobb arányú győzelmét a Gyarmat ellen hazai mérkőzésen aratta, 17–0 volt az eredmény. 

– Már több éve folyamatosan versenyben voltunk az arany- éremért – mondta Dániel Csaba elnök a csapat teljesítményének értékelésekor. – Ezért idén sem lehetett más a célunk, mint a bajnoki cím elhódítása. Nem indult szerencsésen a bajnoki rajt, vereséggel kezdtünk, az edző lemondott. Szerencsére a pótlását gyorsan, belülről meg tudtuk oldani Horváth Zoltán személyében. Végig a második helyen álltunk a táblázaton. Aztán az a Gyömöre, amely hazai pályán megtréfált bennünket az ősszel, öt fordulóval a vége előtt egy Mezőörs elleni döntetlennel kikaparta nekünk a gesztenyét és már mi vezettünk egy ponttal. Onnantól már a saját kezünkben volt a sorsunk, csak meg kellett nyerni a hátralévő négy meccset. Ez sikerült is, így elértük a célt. A csapat vállalja a magasabb osztályt néhány érkezővel kiegészülve, a jelenlegi edző, Horváth Zoltán irányítása mellett. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában