Torna

2022.06.28. 12:34

Remekelt a győriek tornásza

Nagy sikerrel rendezték meg a tornászok hetedik alkalommal kiírt nemzetközi Budapest-kupáját, melyen a magyar fiú utánpótlás versenyzők két nap alatt három korosztályban összesen 25 érmet szereztek a Központi Tornacsarnokban.

kisalfold.hu

Tizenhárom nemzet sportolóinak részvételével rendezett kétnapos megmérettetés első napján volt az egyéni összetett verseny, mely egyben selejtező is volt a szerenkénti finálékra.

Az első korcsoportban az egyéni összetettet a GYAC sportolója, Molnár Botond nyerte (78.300 pont), a szerenkénti döntőkben Molnár gyűrűn (13.200p) és nyújtón (12.550p) ezüstérmes lett, korláton (12.500p) pedig harmadik. A fiatal versenyző lovon is döntőbe jutott, ahol végül ötödikként zárt (11.500p).

Rácz Attila utánpótlás vezetőedző így értékelte a magyarok szereplését: – Nagyon jó, hogy ilyen színvonalas megmérettetést tudtunk szervezni. Népes és erős mezőny jött össze, annak külön örülök, hogy versenyeztetni tudtuk a kisebbeket. A mieink teljesítményével összességében elégedett vagyok.

 

Címkék#GYAC#torna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában