Sport

2022.06.09. 12:54

Női foci NB I - Lezárta a sikeres bajnoki esztendőt az ETO FC női szakága

Jó hangulatban zárta le a sikeres bajnoki esztendőt az ETO FC női szakága. KA kupagyőztes és bajnoki ezüstérmes élvonalbeli csapat a gyirmóti Aranyhalnál töltött el egy remek napot a fárasztó esztendő után.

kisalfld.hu

Múlt héten véget ért az eredményes bajnoki esztendő NB I-es női csapatunk számára. Hölgyeink egy remek hangulatú évzárón vettek részt Gyirmóton, ami után megkezdik jól megérdemelt pihenőjüket, hogy aztán pár hét múlva újult erővel vágjanak bele a felkészülésbe a következő szezonra.

- Tavaly januárban ez a csapat még utolsó helyen állt, úgyhogy fantasztikus eredmény, hogy idén Magyar Kupát tudtunk nyerni, és bajnoki döntőt játszott – kezdte Horváth Cs. Attila, a női szakág vezetője. - Emellett nagyon örömteli, hogy minden korosztályban volt válogatott játékosunk, a felnőttektől az U15-ig, ami szintén a jó munkát bizonyítja. Vannak terveink a jövőre nézve, mindig jobbak és jobbak akarunk lenni, és bízunk benne, hogy a jövő is hasonlóan szép lesz.

- Mind a felnőttekkel, mind pedig a gyerekekkel sikeres esztendőt zártunk, a kitűzött célokat elértük – mondta Rácz Zsófia, a csapat rutinos középpályása. – Először a bajnoki ezüst kicsit „fájt”, de már mondhatom, hogy az is szépen csillog. Másfél éve vettem át az utánpótlás csapatunk irányítását, elég sok kihívással kellett megküzdenem, de azt kell mondanom, hogy az elmúlt évben nagyon jól dolgoztak a lányok, és megérdemelten szerezték meg a harmadik helyet.

- Minden téren változatos esztendő van mögöttünk – mondta Öreg Cintia csapatkapitány. – Büszkék lehetünk, hiszen minden téren felülmúltuk önmagunkat, én legalábbis nagyon büszke vagyok mindenkire. Még hosszú az út előttünk, de ez mindenképp egy nagyon sikeres szezon volt. Sokat fejlődtünk mentálisan, elhittük, hogy képesek vagyunk végrehajtani, amit kérnek tőlünk, emellett természetesen a csapat összetétele is jó irányba változott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában