NB II foci

2022.06.27. 12:33

ETO FC: Pető Tamás is lehet a befutó az edzői posztra

Az ETO FC NB II-es csapatánál jelenleg üres a vezetőedzői poszt, a hírek szerint a csapat korábbi játékosa, Pető Tamás az egyik legnagyobb esélyes ennek betöltésére.

kisalfold.hu

Pető Tamás

Pető az elmúlt időszakban a Veszprém NB III-as csapatánál dolgozott eredményesen, a legutóbbi bajnokságban a dobogó harmadik helyén végeztek.A 48 éves szakember 1995 februárjától november végéig, fiatalon volt az ETO játékosa, az NB I-ben védőként 20 mérkőzésen lépett pályára zöld-fehérben. Utána az élvonalban szerepelt itthon a Videotonban, az Újpestben, a Vasasban és Pápán, Belgiumban a Geel, Hollandiában pedig a NAC Breda együttesében. Tizennégyszeres magyar válogatott. 

Pető mellett esetleges jelöltként emlegetik Huszti Szabolcsot is, aki még új ember az edzői pályán. A korábbi 51-szeres válogatott középpályás a DVSC kispadján ült az NB I-ben is, a tavalyi idényben Toldi Gáborral együtt menesztette a hajdúsági klub. 

Mint ismert, Klausz László vezetőedzőt bizalomvesztés miatt a múlt héten mentette fel az ETO a munkavégzés alól. Az utódját gyorsan kell megtalálni, hiszen közben elkezdődött a felkészülés a következő idényre. A Kisalföld információi szerint a győri klub ezen a héten szerdán jelentheti be az új mestert, aki jelenleg külföldön tartózkodik. Szerdán minden kiderül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában