Nem volt kérdés

2022.06.08. 16:39

Egy évet hosszabbít az ETO-nál Priskin Tamás

Újabb egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését az ETO FC csapatkapitánya, Priskin Tamás, így a következő szezonban is a győri zöld-fehéreket erősíti a kiváló, rutinos támadó.

kisalfold.hu

Forrás: ETO FC / Facebook

"Az ETO FC csapatkapitánya, rutinos támadója, Priskin Tamás egy évvel, 2023. június 30-ig meghosszabbította nyáron lejáró szerződését, így a következő szezonban is csapatunkat erősíti. Priskin az előző szezonban több mérkőzést is kihagyott sérülés miatt, ám a bajnokság végére újra eredményesen játszott, több fontos gólt is szerzett, amivel szépen sikerült lezárni a pontvadászatot. A kiváló támadó örül, hogy sikerült megállapodnia a klubbal, reméli, hogy a góljai mellett a fiatalokat is tudja segíteni tapasztalatával" - írja hivatalos Facebook oldalán a klub.

- Nem volt kérdés számomra, hogy a klubál szeretnék maradni, hiszen nekem az ETO a második otthonom, úgyhogy nagyon örülök, hogy sikerült mindenben megállapodnunk, és jövőre is itt tudok maradni – mondta Priskin Tamás. – Továbbra is segítségére akarok lenni a csapatnak a pályán, és a pályán kívül egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában