Kézilabda

2022.06.28. 11:16

Crina Pinteától búcsúzik a Győri Audi ETO - Videó

Június 30-án hivatalosan is véget ér a 2021/2022-es szezon, ezért szeretnénk elbúcsúzni ezen a felületen is távozóinktól. Crina Pintea magánéleti okok miatt egy szezon után hagyja el klubunkat, ezért elsőként tőle köszönünk el.

kisalfold.hu

Fotó: Nagy Gábor / Kisalföld archív

"Crina első alkalommal még 2018. decemberében csatlakozott a Győri Audi ETO KC csapatához, majd 2019. január 2-án lépett először pályára győri színekben a Ferencváros ellen. 2021 nyarán azért igazolt újra csapatunkhoz, hogy megismételje korábbi sikereit a Győri Audi ETO KC játékosaként. A beálló a magyar bajnoki cím visszaszerzése mellett tevékeny részt vállalt csapatunk a Bajnokok Ligája mérkőzésein is. Ebben az idényben összesen 31 tétmérkőzésen lépett pályára, és ezeken a találkozókon 116-szor vette be ellenfeleink kapuját. A 31 mérkőzésből 14 magyar bajnokin 57 gólt szerzett, 14 BL összecsapáson lépett pályára ahol 47-szer volt eredményes és 3 Magyar Kupa találkozón összesen 12 gólt szerzett

Ezzel a videóval búcsúzunk Crinától, és sok sikert kívánunk neki a jövőben!" - osztotta meg weboldalán a klub.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában