Bajnoki meccsek

2022.05.21. 11:16

NB III foci - Mosonmagyaróvári győzelem és bajnoki cím - fotók, videó - ETO győzelem a Sopron ellen

Az NB III Nyugati csoport bajnoka a Credobus Mosonmagyaróvár.

kisalfold.hu

Fotó: Rákóczy Ádám

ETO Akadémia–SC Sopron 4-0

ETO Akadémia: Pálfi – Szabados (Deákovits 81’), Vidnyánszky Á., Pereira, Tamás K., Szabó T., Tóth R. (Karvaj 81’), Erdei, Vidnyánszky M. (Tullner 72’), Szalka (Hanzli 46’), Sipőcz (Lacza 72’). Vezetőedző: Király József.
 

SC Sopron: Acsádi – Tóth A., Kiss Á. (Baumgartner 76’), Dani (Koronczai 59’), Gáncs (Fodróczy 73’), Gere, Holzmann, Balogh F., Jakab, Magas, Pető. Vezetőedző: Bücs Zsolt.
 

Gsz.: Lacza (72’, 78’), Szalka (18’), Deákovits (84’).

Fotó: eto.hu

Király József: - Kulturáltan játszó, és focizni akaró ellenféllel találkoztunk. Mindkét oldalon megvoltak a lehetőségek a gólszerzésre, amit nekünk sikerült gólra váltani. A második találatunk után tudtuk a javunkra fordítani a mérkőzést, helyenként nagyon jól futballozva. Szerettük volna megtartani a negyedik helyünket, ami egy nagyon megfiatalított csapattal sikerült is. Gratulálunk a játékosoknak, van még egy mérkőzésünk, amire megpróbálunk ugyanúgy felkészülni, mint az összes többire.

Gyirmót FC Győr II– Tatabánya 2-2

Credobus Mosonmagyaróvár–Balatonfüred 3-0
Mosonmagyaróvár, szombat, 17.00. V.: Gaál Á.

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Czingráber (Bokor, 69.), Debreceni, Deák, Simita (Szegő, 58.), Végh B. (D’Urso, 69.), Tóth L., Horváth K. (Tóth M., 66.), Szalka D., Illés, Boros G. (Nagy Z., 66.). Vezetőedző: Varga László

Balatonfüred: Sevinger – Takács B. (Ujvári, 63.), Iszák (Farkas B., 63.), Farkas D., Imre (Pécseli, 46.), Csikós (Meszlényi, 79.), Róth, Leidl (Szogolovszkij, 68.), Katona, Szabó B., Tóth G. Vezetőedző: Borgulya István

Gsz.: Illés (10., 65.), Szalka (21.)

Varga László: - Óriási eredményt értünk el, nagyon büszke vagyok. Gratulálok mindenkinek, és örülök, hogy ilyen szép számú közönség előtt lehettünk bajnokok. Most jöhet az ünneplés, de nem dőlünk hátra, mert szeretnénk 100 ponttal zárni a bajnokságot.

NB III, Nyugati csoport - további eredmények
Puskás Akadémia II–BVSC-Zugló 2–1
ZTE II–Kaposvár 1–4
Komárom–Érd 3–4
Veszprém–Fehérvár II 0–0
Gárdony–Andráshida 6–0
Kelen SC–Pápai Perutz 0–0
Bicske–Nagykanizsa 18.00

Előzetes

Credobus Mosonmagyaróvár–Balatonfüred
Mosonmagyaróvár, szombat, 17.00. V.: Gaál Á.

„Érződik a játékosokon, hogy feldobottak és szeretnék matematikailag is bebiztosítani a bajnoki címet. Hatványozottan jó a hangulat és szeretnénk a szurkolókkal együtt ünnepelni. A Füred tavasszal nagyon kiegyensúlyozott, képesek meglepetésre és tét nélkül játszhatnak, így nem lesz egyszerű dolgunk, de jó meccset várok” – mondta Varga László vezetőedző. Az óvári klub utolsó hazai mérkőzésén minden szurkolót vendégül lát egy pohár sörre.

Gyirmót FC Győr II– Tatabánya
Győr, Alcufer Stadion, vasárnap, 11.00. V.: Gáspár A.

„Továbbra is a támadójátékunkkal van a baj, a kapu előtt határozatlanok vagyunk. A fiatalok kicsit hadilábon állnak ezzel, azonban örülök, hogy már nem kapunk olyan helyzetekből, egyéni hibákból gólokat, mint tettük azt korábban. Stabil, rutinos csapattal találkozunk, így ha borsot akarunk törni az orruk alá, több helyzetet kell kidolgoznunk és értékesítenünk” – fogalmazott Polyák Gábor edző.

ETO Akadémia–SC Sopron
Győr, ETO Park, vasárnap, 14.00. V.: Gál P.

„Ezt a találkozót is nevezhetjük rangadónak, hiszen helyezésektől függetlenül a Sopronnal mindig komoly meccseket vív az ETO. Szeretnénk győzelemmel zárni hazai pályán a szezont” – nyilatkozta Király József, az ETO Akadémia edzője. „Azt gondolom, tényleg az utolsó szalmaszálba kapaszkodhatnánk, ha tudnánk egy bravúrt csinálni. Az ETO Akadémia az egyik legstílusosabban focizó csapat az osztályban, sok fiatal nem véletlen bizonyíthat már az első csapatban is. Nem lesz egyszerű dolgunk, de ez az utolsó esélyünk” – mondta Bücs Zsolt, a Sopron vezetőedzője.

További párosítás, vasárnap
Puskás Akadémia II–BVSC-Zugló
ZTE II–Kaposvár
Komárom–Érd
Veszprém–Fehérvár II
Gárdony–Andráshida
Kelen SC–Pápai Perutz
Bicske–Nagykanizsa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában