Labdarúgás

2022.05.19. 16:37

Még bír egy évet - Vayer Gábor egyelőre nem akasztja szögre a focicipőt

Hétvégén a DAC elleni 6–2-es győzelemmel zárt le egy kevésbé eredményes időszakot a megyei első osztályban szereplő Sza-Bi Qualit-Ménfőcsanak. A győriek sok sikert megélt, 45. születésnapját épp tegnap ünneplő kiváló támadója, Vayer Gábor szerint minden a tervek szerint alakul.

Szeitz Tibor

Vayer Gábor - fotó: Nso.hu

„Igazából nem hullámvölgyben voltunk, hanem olyan ellenfelekkel – a Kapuvárral, a Csornával és a Koroncóval – találkoztunk, melyek előbbre tartanak nálunk. Tisztában voltunk vele, hogy nem lesz ellenük könnyű dolgunk, de most már túl vagyunk a nehéz sorozaton, és bizakodva várhatjuk a hátralévő két fordulót, talán még a tabellán is előreléphetünk. Amit az idény előtt célokat csapatként és személyesen magam is kitűztünk, biztosan elérjük, elégedettek lehetünk” – mondta a jelenleg hatodik helyen álló Ménfőcsanak rutinos szélsője, aki bár még erővel bírná, a visszavonuláson gondolkodik.

„Még mindig imádok futballozni, nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy ennyi idősen is pályán lehetek. A családommal együtt ezt a kort tűztük ki, amikor abbahagyom a focit. Ha valaki célba ér, már nem kell pluszköröket futni. Ha esetleg mégis folytatom, maximum egy évet még bevállalok.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában