Gyors jobbulást!

2022.04.22. 10:20

Szabó Ottót kórházban ápolják - az ETO legendáját megműtötték a honvédkórház szívsebészetén

Szabó Ottó a Rába ETO legendás bajnok csapatának játékosa heveny szívelégtelenséggel került be a győri kardiológiára.

kisalfold.hu

Szabó Ottó pályafutása csúcsán. Fotó: Eto.hu

10.12 - Sikeres műtét

Prof. Dézsi Csaba András, a családdal egyeztetve, kérdésünkre elmondta: Szabó Ottó a Rába ETO legendás bajnok csapatának játékosa heveny szívelégtelenséggel került be a győri kardiológiára. A sürgős vizsgálatok és gyógykezelés után még a tegnapi napon sürgős, életmentő szívműtétre a budapesti Honvédkórházba   szállították. A két szívbillentyűt érintő műtétet sikeresen elvégezték. A mai napon a beteg légzése és keringése már rendben van. Amennyiben nem lép fel váratlan szövődmény, akkor hamarosan indulhat a sportoló legenda rehabilitációja.

Reméljük, mielőbb felépül az egykori kiváló játékos!

9.57 - Az ünnepi köszöntés után lett rosszul a magyar bajnok 

A Rába ETO egyszeres válogatott, kétszeres magyar bajnok jobbszélsője, Szabó Ottó szerdán este részt vett a győri aranycsapat számára rendezett ünnepségen, majd a Kisalföld információi szerint éjjel az otthonában rosszul lett, és rohammentő szállította a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba. A 67 éves egykori játékost, majd edzőt vizsgálatok után továbbszállították Budapestre, a honvédkórház szívsebészetére. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában