Bajnoki meccs

2022.04.14. 09:59

Női kézilabda NB I - Tóth Gabriella megsérült: Mosonmagyaróvár-Kisvárda 36-26 - videó

A női NB I 22. fordulójában a Motherson Mosonmagyaróvár simán nyert a Kisvárda ellen, de kérdés, milyen súlyos Tóth Gabriella sérülése.

kisalfold.hu

Mosonmagyaróvár-Kisvárda 36-26 

 

Sajtótájékoztató: Gyurka János vezetőedző a mérkőzés után azt mondta, Tóth Gabi sérülése fájdalmas dolog,  A hátralévő négy mérkőzésre pótolni kell az irányítót. Egy vezért veszítettünk el a mai mérkőzésen - tette hozzá.

 

A mérkőzés

A mérkőzés eredményének alakulása percről percre >>

Előzetes - A tabellán hatodik Motherson Mosonmagyaróvár úgy tűnik, az elmúlt időszakban hiányzói visszatérésével egyre stabilabb játékot mutat, így hazai pályán mindenképpen visszavágna a kupabúcsúért a Kisvárdának.


„Az elmúlt időszakban elég sűrűn találkoztunk a Kisvárdával, így pontosan tudjuk, hogy kiváló ellenfelet fogadunk – mondta a mérkőzés felvezetéseként Gyurka János, az MKC vezetőedzője. – Nagyon jó képességű, tapasztalt, összeszokott játékosaik vannak, akik támadásban és védekezésben is több rendszert tudnak hatékonyan alkalmazni. Legutoljára a Magyar Kupában találkoztunk, ahol sima győzelmet arattak, de az a találkozó rólunk nem adott teljes képet. Most már kezdünk magunkra találni, és az is egyértelmű, hogy az ETO elleni találkozó jót tett a lányok lelkének. Nekünk pontok kellenek, sőt, mostantól meg kell nyernünk minden hátralévő mérkőzésünket ahhoz, hogy elérjük a céljainkat. Ez azonban nem lehet teher számunkra, mert az élsport erről szól, így ezt el kell tudnunk viselni.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában