Elismerés

2022.04.01. 07:54

Magyarország legjobb vidéki sportiskolája címet kapta a győri Bercsényi

kisalfold.hu

Németh Zsolt az iskola igazgatója elmondta, az elvégzett munka bármely területén is, jótékony hatású tud lenni egy hiteles visszacsatolás, értékelés. Következtetésekre ad lehetőséget s nagyban segítheti a következő időszak még motiváltabb teljesítését, így megalapozhatja a sportági fejlesztési irányokat. Az elismerés a további megfelelés miatt is - különösen  igaz ez iskolánkra -, természetesen büszkék vagyunk  mind a közösségi s egyéni eredményekre, mely bizonyítja hogy a sportolói kettős karrier építése - érettségire felkészítő tanulás a sportedző szakképzéssel, s  a versenyeztetés - tud együtt működni.

 

Az intézményvezető hozzátette, köszönetemet kell kifejezni az iskola oktatói mellett, a bennünket sportmunkában támogató egyesületeknek, kluboknak (kiváltképp GYAC, GYVSE, Győri Úszó SE, AUDI ETO KC,  Győri Széchenyi Kosárakadémia, GYKC, Gyirmót FC), akik torna, atlétika, kajak, úszás s labdajátékok sportágban versenyeztetik tanulóinkat, hozzájárulva a fenti sikerhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában