Lapozza itt

2022.03.07. 06:31

Sportmagazin Győr-Moson-Sopron megye sokszínű sportéletéből

Megjelent a Sportmagazin legújabb száma!

kisalfold.hu

A Gyirmót FC Győr csapata heroikus küzdelmet vív az első osztályban maradásért. Horváth Ernő, a csapatot működtető kft. társtulajdonosa, ügyvezetője, a Gyirmót SE elnöke beszél a törekvéseikről, arról is, hogy az NB I-es együttes mellett miért fontos számukra az utánpótlás: helyi tehetségekből akarnak jó játékosokat nevelni. Az ETO FC kapcsán szó esik Priskinék kötődéséről, valamint a bajnoki döntőbe vágyó női csapatról. A Credobus Mosonmagyaróvár robog az NB II felé, a remekül menetelő kék-fehérek ha így folytatják, akkor a nyártól egy osztállyal feljebb léphetnek.

 

Az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes Audi-ETO női kézilabdacsapata esetében a fényben úszó klasszisok mellett megnéztük az utánpótlást is: milyen fiatal kézilabdázók esélyesek rá, hogy beverekedjék magukat a legjobbak közé. Osztrák üzletember a magyar sportban: nyilatkozik a Motherson Mosonmagyaróvár elnöke, Guntram Thurnher.

 

Kiadványunkban helyet kaptak a sportáguk nagy egyéniségei, mint például Fegyverneky Zsófia, a Sopron Basket sokszoros válogatott kosarasa vagy Csay Renáta hússzoros világbajnok maratoni kajakos. Beszélnek vágyaikról, hogy hosszú pályafutásuk vége felé mi motiválja őket az újabb sikerek elérésére. Megkerestük Dudás Ádámot, az ETO-szurkolók egykori kedvenc futballistáját, aki az utánpótlás-válogatottak mellett masszőrként dolgozik.

 

A jelen reménységei Megyesi Vanda úszó és Alasztics Aliz lovas, akik a jövő klasszisai lehetnek.

 

Jó olvasást kívánunk! Papp Győző, felelős szerkesztő

 

Lapozza itt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában