Kézilabda

2022.03.24. 10:55

A Győri Audi ETO KC három bajnoki mérkőzésének időpontja is megváltozott

Az MTK és a Ferencváros elleni összecsapások kezdési időpontja változott, míg a hazai Mosonmagyaróvár elleni mérkőzés egy nappal korábban kerül lejátszásra.

kisalfold.hu

Forrás: MW archív / Tumbász Hédi

A klub weboldalán közzétett tájékoztatás szerint, az  MTK Budapest elleni összecsapás március 30-án, szerdán eredetileg 18:30-kor kezdődött volna, de a hazaiak kérésére a kezdési időpont 16:00-ra módosult.

 

Televíziós közvetítés miatt megváltozott a hazai, Motherson-Mosonmagyaróvár elleni mérkőzés játéknapja is. Az eredetileg 2022. április 8-ra kiírt találkozó egy nappal korábban, április 7-én, csütörtökön 18:30-kor kezdődik az Audi Aréna Győrben. A pénteki napra megvásárolt jegyek természetesen érvényesek az új időpontban is.

 

Megváltozott a zöld-fehér rangadó, vagyis a Ferencváros elleni 2022. április 14-i, idegenbeli mérkőzés kezdési időpontja is, az eredetileg 18 órai kezdés helyett fél órával később, tehát 18:30-kor kezdődik majd a találkozó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában