Sport

2022.01.22. 16:17

Labdarúgás - Győztek az ETO akadémistái a Ménfőcsanak ellen

Második mérkőzésén is magabiztos győzelmet aratott a harmadosztályú ETO Akadémia. Király József együttese ezúttal a megyei első osztályban szereplő Ménfőcsanak gárdáját győzte le.

kisalfold.hu

ETO Akadémia – Ménfőcsanak 5-1 (4-0)

Győr, ETO Park.

ETO Akadémia: Kiss Á. – Deákovits, Ignácz, Tullner, Forgács, Szabados, Tóth R., Szalka, Szimcso, Sipőcz, Klausz. Cserék: Kantó, Urblík, Németh O., Hanzli, Vidnyánszky M., Bakos. Vezetőedző: Király József.

Ménfőcsanak: Rengel – Madarász, Reizer, Tenlep, Szilvágyi, Fendrik, Németh L., Vayer, Szelle, Mógor, Antal. Cserék: Sipőcz, Németh M., Kollár, Zsigmond. Vezetőedző: Csató Sándor.

Gsz.: Klausz (2), Szalka, Sipőcz, Vidnyánszky M. ill. Németh L.

 

Az ismét nagyon fiatal kerettel felálló ETO akadémia azúttal a megyei első osztályban szereplő Ménfőcsanak gárdájával találkozott. Az ellenfél csapatában is zömmel fiatal játékosok szerepeltek, kiegészítve néhány rutinos játékossal, többek között pályára lépett a korábbi ETO-támadó Vayer Gábor, a kapuban pedig a szintén korábban zöld-fehér mezben játszó Rengel állt. A jól felkészített ménfőcsanaki gárdában több ETO-nevelésű labdarúgó is szerepet kapott, emellett a vendégek vezetőedzője az a Csató Sándor, aki nemrég még az ETO szakmai stábját vezette. A mérkőzés nagy részében akadémistáink irányították a játékot, megérdemelt győzelmet sikerült aratni, és készülhetnek a következő megmérettetésre.

 

Király József: - A mai mérkőzés is jól szolgálta a felkészülésünket. Az eredménnyel elégedettek lehetünk, de a mutatott játék miatt megint van bennünk egy kis hiányérzet, ezen kell még javítanunk a hátralévő időben. Készülünk tovább, várjuk a következő találkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában