Női labdarúgás NB I

2022.01.20. 10:46

ETO-s hölgyek: megkezdett felkészülés, lébényi gálamérkőzés

Megkezdte a felkészülését a március közepétől induló tavaszi idényre az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata.

kisalfold.hu

- Sok munka vár a tavaszi szezon rajtjáig a élvonalbeli női együttesünkre, a programban edzések és előkészületi mérkőzések is szerepelnek – mondta Horváth Cs. Attila, a női szakág igazgatója.

 

-  A csapat célja, hogy a bajnokságban megtartsa a jelenlegi második helyét, s ezzel bejusson a bajnoki döntőbe, annak ellenére is, hogy a tavaszi sorsolásunk nehezebbnek tűnik az őszinél. A helyezésünk a tervezettnek megfelelő, ám a pontszámunk kevesebb a reméltnél, sajnos három mérkőzésen is értékes pontokat veszítettünk el esélyesként, amelyek hiányozhatnak a végelszámolásnál. Már most látható, hogy a tavaszi idény során, az őszi  Ferencváros elleni hazai találkozóhoz hasonló bravúrokra is szükség lesz a helyezésünk megőrzése érdekében. Ezenkívül  a Magyar Kupában is állunk még, a legjobb nyolc között várjuk a sorsolást, s ebben a sorozatban is a fináléba kerülés lebeghet célként a játékosok szeme előtt. A keretben nincs változás, viszont egyelőre mégis foghíjas: Tillinger sérülés miatt sajnos hosszabb időre kidőlt, Szőcs egy kisebb operáció előtt áll, Borók, Sali, Vida, Oláh és Cameron pedig betegség miatt nem vesz részt az első edzéseken. A többiek viszont lelkesen végzik a most még főként erősítő és futó tréningeket.

 

A hét végén egyébként egy kedves meghívásnak tesz eleget a gárda, hiszen az ETO egyik masszőre, Angyal Lajos a lébényi kispályás teremfoci torna szervezője, aki egy gálamérkőzésre invitálta a hölgyeket. Szombaton 17 órakor, a lébényi sportcsarnokban, egy várhatóan nagyon jó hangulatú eseményen, a férfitorna játékosaiból összeállított válogatott ellen lép pályára a zöld-fehérek női együttese, amelyben természetesen szerepet kapnak a felnőtt - és az utánpótlás válogatott labdarúgók is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában