A Győré lett a két pont

2022.01.18. 17:12

Döntött az MKSZ - Nem pótolják az elmaradt Győri Audi ETO KC – MTK Budapest mérkőzést

A Magyar Kézilabda Szövetség Verseny Albizottsága döntött a 2022. január 12-én elmaradt Győri Audi ETO KC – MTK Budapest mérkőzésről. Az MKSZ határozata alapján a mérkőzésért járó két pontot, 10-0-ás gólkülönbséggel a győrieknek ítélte.

kisalfold.hu

Forrás: Győri Audi ETO KC

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, sérülések és megbetegedések miatt az MTK Budapest csapata bőven a mérkőzést megelőzően jelezte az MKSZ-nek és a Győri Audi ETO KC-nak is, hogy nem tud kiállni a január 12-i mérkőzésre. A Magyar Kézilabda Szövetség Verseny Albizottsága kedden határozatában a 2 pontot, 10-0-ás gólkülönbséggel a győri csapat javára ítélte meg - tette közzé weboldalán a klub.

 

„Az MTK Budapest csapata már egy héttel a mérkőzés előtt írásban jelezte csapatunk felé, hogy megbetegedések és sérülések miatt nem tud kiállni a mérkőzésre.  A hátráltató tényezők mellett az MTK szem előtt tartotta csapatunk egészségét is. Kívánom, hogy játékosaik minél előbb felépüljenek. A játékosoknak, edzőknek és a vezetőknek játékosaink és a klub nevében köszönöm a fair play hozzáállást és sok sikert kívánok a szezon hátralévő részében!” – nyilatkozta Bartha Csaba elnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában