Olasz foci

2022.01.05. 06:32

A volt győri futballista, Kerkez Milos akár kezdő is lehet a Milanban

Csütörtökön a 20. fordulóval folytatódik az olasz élvonalbeli bajnokság, a játéknap egyik legizgalmasabbnak ígérkező mérkőzése pedig a Juventus–Napoli mellett az AC Milan–AS Roma összecsapás lehet, amelynek egyik szereplője – amit a csakfoci.hu szúrt ki – a volt győri futballista, Kerkez Milos lehet.

kisalfold.hu

A volt ETO-játékos tétmeccsen is pályára léphet klubja első csapatában. Fotó: MWarchív

Fotó: Török Attila

A milánóiak három fontos játékosukat is kénytelenek nélkülözni az Afrika Kupa miatt, így a két középpályás, Franck Kessié és Ismaël Bennacer mellett a balhátvéd, Fodé Ballo-Touré játékára sem számíthat Stefano Pioli vezetőedző. Utóbbi hiánya pedig akár egy hatalmas lehetőséget is jelenthet a magyar utánpótlás-válogatott balhátvéd, Kerkez Milos számára, akit a milannews24.com értesülése szerint nagy eséllyel nevezni fog a meccskeretbe az 56 esztendős szakember. A portál úgy tudja, a 18 éves játékos már vasárnap és hétfőn is az első csapat keretével edzett a José Mourinho vezette AS Roma elleni bajnokira készülve. 

 

Kerkez 2021 februárjában igazolt az ETO FC Győrtől az AC Milan Primaverához, azaz a második együtteshez, amelynél eddig 26 fellépésen két assziszt fűződik a nevéhez. A vajdasági születésű labdarúgó a nyáron felkészülési mérkőzésen már pályára lépett a felnőtteknél is, akkor a harmadosztályú Pro Sesto elleni 6–1-re megnyert összecsapáson két gólt is szerzett. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában