Plusz 3 év

2021.12.21. 07:09

Női kézilabda - Szerződést hosszabbított Gyurka Jánossal a Mosonmagyaróvár

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club és Gyurka János vezetőedző megállapodása szerint a szakember 2025-ig irányítja az MKC csapatát. Az MKC és a kiváló edző továbbra is komoly perspektívát lát a csapatban, a közös munkában.

kisalfold.hu

Hosszú távon terveznek

- Valóban így van, hiszen ha ezt nem látnám, akkor nem írtam volna alá újabb három évet a klubnál - nyilatkozta Gyurka János, az MKC vezetőedzője. - Az a morál, amit itt tapasztalok, az építkezés, ami eddig sikeres volt azonban arra sarkall, hogy tovább dolgozzunk együtt. Köszönöm tehát a bizalmat, a hitet és segítséget, amit megkapok a klubvezetéstől, valamint a játékosok maximális hozzáállását, teljesítményét. A hangulat, szeretet, tiszta szívű szurkolás pedig abban a pillanatban megfogott, amikor beléptem az UFM Arénába. Úgy fogunk tehát továbbra is dolgozni a stábommal, hogy ez a pozitív gondolkodás a legjobb eredmények elérésében mutatkozzon meg. A magyar és a nemzetközi sorozatban is feladatok várnak ránk a közeli jövőben és vannak komoly távlati terveink is az MKC csapatával.

- Nagyon fontos lépés, hogy sikerült megállapodnunk Gyurka Jánossal, mert a vezetőedző kulcsember a klub életében - fogalmazott Guntram Thurnher, az MKC elnöke. - Az elmúlt másfél évben megismertük őt, egyértelműen kiderült, hogy kiváló szakember, akire szívesen bízzuk rá a csapatunkat. A számunkra tehát nem volt nehéz döntés a szerződés hosszabbítás. Igazi megméretés lesz az első nemzetközi szereplésünk az Európa-ligában, miközben a hazai sorozatokban szeretnénk továbbra is jól szerepelni

- Sok munkával töltött nap van mögöttünk és ilyenek várnak ránk még ebben a hónapban, hiszen erre a fél évre, sőt már a következő szezonra is megpróbáljuk megerősíteni a játékoskeretünket - mondta Dr. Hoffmann László, az MKC szakmai igazgatója. - Ennek a legfontosabb eleme volt az, hogy nem kis harcok után megállapodjunk Gyurka Jánossal, akit természetesen több klub is megkeresett. Ez azonban a mosonmagyaróvári klub, a szurkolók és a játékosok szempontjából is elvárt, kívánt, logikus döntés volt, amit sikerült megoldanunk. Minden tekintetben elégedettek vagyunk Gyurka János munkájával, aki egy év alatt a mi lehetőségeink csúcsára juttatta a csapatunkat, konstruktív volt a játékos keret kialakításában és nagyon jó közösséget formált az új kézilabdázókból. A játékunk is folyamatosan fejlődik, ami a számunkra megerősítés abban, hogy előnyös lesz a magyar mezőnyben az, hogy a szakmai stábbal és a játékosokkal is hosszabb távra tervezünk.    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában