Labdarúgás

2021.11.07. 18:38

NB III foci – Megtörte a Pápa veretlenségét a Mosonmagyaróvár, az ETO Akadémia is begyűjtötte a 3 pontot – Nyilatkozatok

kisalfold.hu

Forrás: ETO FC Győr

NB III, Nyugati csoport

Péntek

Kaposvár–Bicske 3–1

Vasárnap

Fehérvár II–Komárom 2–2

ETO Akadémia–Kelen SC 3–0

BVSC–Veszprém 1–0

Andráshida SC–Puskás II 0–0

Balatonfüred–ZTE II 0–1

Tatabánya–Gárdony 2–1

Pápa–Credobus Mosonmagyaróvár 0–3

SC Sopron–Gyirmót II 1–2

Nagykanizsa–Érd december 9-én

ETO Akadémia–Kelen SC

Az ETO Akadémia fiataljai az első félidőben egygólos előnyre tettek szert, amit aztán a második játékrészben tovább tudtak növelni, és megérdemelten gyűjtötték be a három pontot.

Király József: – Egy hét alatt játszottunk három mérkőzést, nagy pozitívum, hogy a játékosok mind fizikálisan, mind pedig mentálisan bírták a terhelést. Örülök, hogy a hétközi vereség után fel tudtunk

állni, és jó játékkal meg tudtuk szerezni a három pontot egy jól játszó ellenféllel szemben. Gratulálunk a játékosoknak, további sok sikert kívánunk a Kelennek!

Harmati Tamás: – Először is gratulálni szeretnék a hazai csapatnak! Nagyon jól néztek ki a pályán, szervezettek és dinamikusak voltak. Ezt egy ideig bírtuk, amikor lett volna lehetőségünk gólt szerezni, akkor nem volt szerencsénk, utána pedig fölénk kerekedett az ETO és megérdemelten nyert.

Pápa–Credobus Mosonmagyaróvár

A legutóbbi hét bajnokiját megnyerő Credobus Mosonmagyaróvár a hat meccs óta veretlen Pápai Perutz otthonában lépett pályára. Varga László együtteséből Illés Dávid, Jasarevic Mahir és Szegő

Imre hiányzott.

Varga László értékelte a mérkőzést: – Magabiztos győzelmet arattunk egy jó erőből álló Pápa ellen. A második félidőben mutatott játékalapján megérdemelten hoztuk el a pontokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában