Három évvel hosszabbítottak

2021.10.14. 12:33

Továbbra is az Audi Hungaria lesz a Győri ETO KC és a Győri Balett főtámogatója – fotók

Újabb három évre írta alá együttműködési megállapodását az Audi Hungaria a Győri Audi ETO KC-vel és a Győri Balettel.

Simon Roberta

Fotós: CSAPO BALAZS

„Vállalatunk elhivatott támogatója a művészeteknek és a sportnak. A Győri Audi ETO KC a világ egyik legsikeresebb kézilabdacsapataként lenyűgöző sikertörténetet ír, míg a Győri Balett a műfaj legjelentősebb hazai képviselője, az együttes a világ leghíresebb színpadjain lép fel. Az Audi Hungaria számára a régió legnagyobb munkáltatójaként alapvetés, hogy hozzájáruljon a régió fejlődéséhez és az itt élők életszínvonalának emeléséhez”

- mondta Alfons Dintner az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke.

 

„Vállalatunknak kezdetektől fogva célja, hogy a gazdasági kapcsolatokon túl egy szoros, egymást erősítő kötelék alakuljon ki a helyi társadalommal. Büszkén mondhatom, hogy, hogy ezt sikerült megvalósítanunk. A Győri Balett együttese évről évre képes a megújulásra, a fejlődésre, egy olyan magas minőséget és világszínvonalat képvisel, amelyre méltán lehetünk büszkék. Győri Audi ETO KC az ország legeredményesebb csapata, ötszörös Bajnokok Ligája győztes, tizenötszörös Magyar Bajnok és tizenötszörös Magyar Kupa győztes. Nagy örömünkre szolgál, hogy mi is hozzájárulhatunk ezekhez a kiemelkedő teljesítményekhez”

- tette hozzá Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

Velekei László, a Győri Balett igazgatója felidézte, hogy társulatukat 1997 óta, főszponzorként 2002 óta támogatja az Audi Hungaria.

„A minőség összeköt minket és ez az összefonódás egyre szorosabb”

- fogalmazott a balettigazgató.

Dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke németül mondott köszönetet az immár tizenötéves együttműködésért.

„Büszként viseljük a továbbiakban is az Audi nevet és használjuk a prémium gépjárműveket”

- mondta.

A támogatás összegéről a felek nem adtak tájékoztatást. A támogatás mértéke a vállalat régióban betöltött gazdasági szerepvállalásához méltó összeg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában