Új mez és új játékosok bemutatása

2021.09.06. 19:00

Női kézilabda – Szurkolói évadnyitót tartott az Audi ETO – videó, fotók

Bemutatkoztak az új játékosok, és felfedték a csapat a 2021/2022-es idény hivatalos mezét is.

kisalfold.hu

 

Korábban

A Győri Audi ETO KC 2021/2022-es szezon rajtjához közeledve a járványhelyzet jelenlegi helyzetének köszönhetően idén meg tudja rendezni hagyományos évadnyitó rendezvényét. A csapatra 2021. szeptember 8-án már magyar bajnoki forduló vár, a Siófok gárdája ellen idegenben kezdik meg az évadot. Éppen ezért a felkészülési időszak lezárásaként, az első tétmérkőzést megelőzően 2021. szeptember 6-án, hétfőn este fél 7-től kerül megrendezésre a szurkolói évadnyitó Győrben, a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

Az eseményen dr. Bartha Csaba a Győri Audi ETO KC elnöke ismerteti a klub terveit és a kitűzött céljait a 2021/2022-es szezonra. Ambros Martín vezetőedző értékeli a csapat felkészülését, valamint a hagyományoknak megfelelően bemutatkozik a csapat új kapitánya, Anne Mette Hansen és hat új játékosa, Linn Blohm, Jelena Despotovic, Háfra Noémi, Crina Pintea, Ryu Eun Hee és Schatzl Nadine is.

Az évadnyitón mutatják be a csapat a 2021/2022-es idény hivatalos mezét is.

A rendezvény díjtalanul, a hatályos kormányrendelet szerint, érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható!

Az eseményre a Magvassy Mihály Sportcsarnok főbejáratán keresztül lehet belépni (a Vadászházzal szemben). A kapunyitás 18:00-kor lesz.

A évadnyitón a játékosok egészségének megőrzése, valamint egy esetleges fertőzés kockázatának elkerülése érdekében sajnos nem lesz lehetőség közös fotók, illetve autogram készítésére – közölte weboldalán a klub.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában