Sport

2021.09.13. 09:56

Röplabda – Két érem jutott a SZESE Győrnek a Rába-kupán

kisalfold.hu

Hétvégén 59. alkalommal rendezték meg a röplabda Rába-kupát, amelynek az egyetemi sport- és edzőcsarnokok adtak helyt. A színvonalas, kiélezett csatákat hozó tornán idén rendkívül erős mezőny jött össze és a jó nevű magyar csapatok mellett tiszteletét tette a szlovák Extraligás Komárom is. A győri csapatok jól teljesítettek: a SZESE Győr U19-ben mindkét nemben döntőt játszhatott és végül ezüstéremmel zárt. A felnőtteknél a nők két győzelemmel jutottak tovább a csoportból, de az elődöntőben a későbbi győztes megállította a győrieket, akik végül negyedikek lettek. A férfiak nem sokkal maradtak le az elődöntőről, az ötödik hely sorsát pedig városi rangadón döntötték el: végül a SZESE végzett az alsó ház élén, megelőzve a Győri RC-t.

Végeredmény, U19 férfi: 1. VK Spartak UJS Komárno, 2. SZESE Győr, 3. TFSE 4. TFSE II.

U19 női: 1. Haladás VSE, 2. SZESE Győr, 3. VK Spartak UJS Komárno, 4. Veszprémi ESC.

Felnőtt férfi: 1. VK Spartak UJS Komárno, 2. TFSE, 3. DSE Röplabda Akadémia, 4. Szombathelyi ESE, 5. SZESE Győr, 6. Győri RC, 7. TFSE junior, 8. Szombathelyi ESE junior.

Felnőtt női: 1. Haladás VSE, 2. VK Spartak UJS Komárno, 3. Tatabányai RSE, 4. SZESE Győr, 5. Röpisuli SE Ajka, 6. Veszprémi ESC, 7. Győri RC, 8. Szombathelyi RSE.

A győri különdíjasok, U19: Tomasovszky Máté, Szalai Fanni (mindketten SZESE Győr). Felnőtt: Zavadil Bence (SZESE Győr), Gaál Patrik (Győri RC), Vargán Mercédesz (SZESE Győr), Légmán Nikolett (Győri RC).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában