Ma még lehet jelentkezni

2021.08.20. 07:00

Győrbe költözik a veterán judósok versenye

Szeptember negyedikén Győrben rendezik meg a Hungarian Masters Open, vagyis a nyílt magyar veterán bajnokság huszonkettedik kiírását, egy nappal később pedig a formagyakorlatok bajnokságát.

kisalfold.hu

Forrás: judoinfo.hu

A koronavírus-járvány egyik legnagyobb vesztesei a veterán judósok, akiktől egy esztendeje szinte mindent elvett a világjárvány. Az örökifjú judósok 2021-ben már remélhetőleg nem maradnak kihívások nélkül. Lesz Hungarian Masters Open a Magyar Judomesterek Clubja SE rendezésében – írja a judoinfo.hu.

A versenyt az elmúlt években kora tavasszal Százhalombattán rendezték meg, de most új helyre „költözik”: Győrben, az Olimpiai Sportparkban lesz a veteránok nagy találkozója.

„A bajnokságra az előnevezési határidő 2021. augusztus huszadika, a versenyt az aktuálisan érvényes egészségügyi előírásoknak megfelelően fogjuk megrendezni! Tudomásunk szerint szeptember ötödikéig nem lesznek újabb járványügyi szigorítások. A pontos protokollt hamarosan közzétesszük. A győri helyszín kiemelkedő lehetőség a bajnokságunk megrendezésére, várunk benneteket szeretettel!” – üzente Flóri Miklós, a Magyar Judomesterek Clubjának vezetője, az esemény főszervezője.

Azok a sportolók léphetnek tatamira a férfiaknál és nőknél egyaránt, akik 2021-ben harminc évesek vagy idősebbek, nem indulhatnak az első osztályú felnőtt magyar bajnokság dobogósai, valamint az európai szövetség hivatalos felnőtt versenyeinek résztvevői. A bajnokság nyílt, vagyis külföldi résztvevői is lesznek.

Egy nappal a Hungarian Masters Open után, szeptember ötödikén, ugyancsak Győrben a formagyakorlatok bajnokságát is megrendezik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában