Labdarúgás

2021.07.11. 11:56

Felkészülési meccs – Négy gyirmóti győzelem után döntetlen

kisalfold.hu

Gyirmót FC Győr–Szolnoki MÁV FC 0–0

Győr, Alcufer Stadion, felkészülési mérkőzés. V.: Görög M.

Gyirmót: Hársfalvi – Szegi, Ene (Karacs), Csörgő, Zeke (Babayigit) – Radics, Csonka A., Vogyicska (Kovács D.) – Szatmári (Bagó B.), Mayer Á. (Nagy K.), Heffler. Vezetőedző: Csertői Aurél.

Szolnok: Csáki (Kovács P.) – Molnár R. (Tömösvári), Szabó A., Kovács O. (Szekszárdi), Papp Sz. – Tisza – Irmes (Lakatos I.), Sipos Z. (Rokszin), Földi, Kurdics (Lakatos Cs.) – Tóth L. (Vólent). Vezetőedző: Csábi József.

Lejátszotta ötödik felkészülési mérkőzését az élvonalra készülő Gyirmót a kék-sárgák sportcentrumában edzőtáborozó Szolnok ellen. Csertői Aurél vezetőedző a terhelést nagyrészt megosztva a keret egyik felének adott lehetőséget kedden, míg a Szolnok ellen a Haladás-meccsen kimaradóknak szavazott bizalmat. Jól kezdtek a hazaiak, aminek köszönhetően már a tizedik percben megszerezhették volna a vezetést, de Mayer közeli lövését Csáki bravúrral védte. Egy óra elteltével Szegi jobb oldali egyéni játéka után alakított ki magának helyzetet, ám jobbal a jobb alsó sarok mellé lőtt. A találkozó nagy részében jó iramban a mezőnyben futballoztak a kapuk ritkán forogtak veszélyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában