Célja a dobogó

2021.06.25. 07:15

Válogatott visszatérő: tovább erősödik az ETO FC női csapata

Visszatért nevelőegyesületébe, és a következő szezontól újra az ETO FC Győr női NB I-es labdarúgócsapatában játszik a válogatott Németh Loretta, aki góljaival sokat tehet azért, hogy a zöld-fehér klub kiemelkedő eredményeket érjen el.

kisalfold.hu

Forrás: ETO FC

Győrben folytatja pályafutását Németh Loretta, a 25 esztendős támadó. A fiatal gólerős csatár az ETO-ban nevelkedett, majd megfordult többek között a Szombathely gárdájánál, légióskodott Cipruson az Apóllon együttesében, most pedig a bajnoki ezüstérmes MTK-tól tért haza. 2016 óta a válogatottban is eredményesen szerepel, ezáltal nagy segítségére lehet a győri csapatnak a céljai elérésében.

Fotó: ETO FC

- Nagyon boldog és izgatott vagyok, hogy visszatérhetek a második családomhoz, hiszen nagyon szép tizenegy évet töltöttem itt, ami meghatározó volt az életemben – kezdte Németh Loretta. – Úgy gondolom, látva a csapat törekvéseit, hozzá tudok tenni a gárda eredményességéhez, és azon is leszek, hogy a pályán a lehető legjobb tudásommal segítsem a lányokat. Nem is lehet számomra kérdés, hogy a dobogót kell megcéloznunk, amit véleményem szerint el is érhetünk, ha mindenki minden edzésen száz százalékot nyújt, és a bajnokikon is a legtöbbet kihozzuk magunkból. Egyértelmű, hogy ehhez rengeteget kell dolgozni, össze kell csiszolódnunk, de a munka meg fogja hozni a gyümölcsét. Nagy célokért fogunk küzdeni az ETO-nál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában