Sport

2021.05.23. 12:08

NB III foci – Lemondta a Nagyatád a meccset, ezüstérmes a Credobus Mosonmagyaróvár

kisalfold.hu

A sereghajtó és már biztosan kieső Nagyatád az utolsó pillanatban lemondta a vasárnapi mérkőzést, amit az MLSZ 3-0-ával a mieink számára írt jóvá. Ennek a három pontnak köszönhetően a Credobus Mosonmagyaróvár együttese bebiztosította a második helyet a tabellán, és az ezzel járó ezüstérmet is.

„Sajnáljuk, hogy így alakult, hiszen szerettünk volna a pályán, a saját szurkolóink előtt ünnepelni – mondta Varga László, a Credobus Mosonmagyaróvár vezetőedzője. Ennek ellenére büszke vagyok a csapatra, az elvégzett munkára és az elért eredményre is. Ez egy megnyert ezüstérem, ami nagyon értékes a számunkra.”

Varga László együttese az elmúlt 17 év legjobb eredményét produkálta (holtversenyben a 2015-2016-os szezonnal, amikor a csapat másodikként jutott fel a kibővített NB II-be). Debreceni Andrásékra vár még két mérkőzés a jövő hét folyamán: szerdán a Szabadkikötő otthonában lép pályára az MTE, vasárnap pedig Veszprémben zárja a szezont. Az éremátadó részleteiről hamarosan tájékoztatják majd a szurkolókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában