fontos infók

2021.05.17. 08:26

Így tartanak nyitva a sportpályák Győrben

kisalfold.hu

Fotó: Illusztráció/pixabay.com

Barátság sportpark

A Barátság Sportparkban mindennap 7–22 óra között szabadon használható a futópálya, a játszótér, az asztalitenisz- és a teqballasztal. A focipályákat, a lábteniszpályát és a zárt fitnesz­parkot csak a sportolói igazolvánnyal rendelkező 18. életév alatti személyek és edzőik, vagy a védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetik igénybe.

KRESZ-park

A Bercsényi ligetben a KRESZ-park mindennap 7 órától 22 óráig szabadon használható. A fitneszparkot, illetve a sportpályákat szintén csak sportolói igazolvánnyal rendelkező 18 évesnél fiatalabbak és edzőik, vagy a védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetik igénybe.

Focipályák

Az Örkény utcai futballpálya előzetes foglalást követően 15 és 20 óra között használható. A pályát csak a sportolói igazolvánnyal rendelkező kiskorú és edzője, illetve a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek vehetik igénybe. Ugyanez vonatkozik az Ifjúság körúti rekortán futballpályára és a Tompa utcai műfüves futballpályára, amely csak pénteken és szombaton látogatható 8-tól 21 óráig és vasárnap 8-tól 16 óráig.

Kosárpálya

A Kodály Zoltán utcai kosárlabdapálya hétfőtől csütörtökig zárva tart, pénteken és szombaton 8 és 20 óra között, vasárnap pedig 8 és 16 óra közt van nyitva. A pályát ez esetben is csak sportolói igazolvánnyal rendelkező 18. életév alatti személyek és edzőik, vagy a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek vehetik igénybe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában