Szettet már raboltak, pontot még nem

2021.01.31. 21:37

Röplabda: javuló játékkal sikerült megszorongatnia a SZESE-nek az érdieket

A sok hiba megbosszulta magát. A szoros harmadik játékrészben annyira elfáradtak fejben a mieink, hogy itt már nem sikerült tartani a lépést az érdi együttessel.

Forrás: SZESE Győr

Delta RSE Érd–SZESE Győr 3–1 (16, 14, -22, 7)

Érd, NB II-es női mérkőzés, zárt kapuk mögött. V.: Farkas L., Nagy L. Z.

SZESE: Orbán A., Léhner-Vargán, Gintli, Nagyszokolyai, Szalai F., Hirni. Csere: Juhász V. (liberó), Basa, Majczán, Butsy. Vezetőedző: Oroszi László.

Oroszi László: – Már voltak felcsillanások a mérkőzésen és azt a munkát, amit a héten elvégeztünk, viszont láttam a csapattól. Az eredményesség most másodlagos volt. A múlt heti súlyos vereséget követően egy erősebb ellenféllel szemben sikerült szettet rabolnunk. Az ilyen meccsek szereznek örömet, amikor látszik, hogy a kemény munkának van eredménye.

Léhner-Vargán Mercédesz csapatkapitány: – Úgy érzem, nem távozunk szomorúan Érdről. A nehezítő körülmények ellenére – gondolok itt az eligazolásokra, a vírushelyzet miatt vidéki játékosaink helyzetére – a meccs során többször is azt éreztem, hogy fejlődésünk látható, mind játék, mind lelkesedés terén. Öröm volt a pályán lenni, főleg a harmadik szettben, amit izgalmas játékkal sikerült megnyerni. Hosszú még az út előttünk, de ez már egy biztató teljesítmény volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában