Sport

2020.02.18. 14:18

Jár a taps a SZESE dzsúdósainak

A Széchenyi István Egyetem Sportegyesülete (SZESE) cselgáncsozói több megmérettetésen is eredményesen szerepeltek az elmúlt időszakban.

Széchenyi-egyetem

Dékány Bálint, Schlag Krisztián és Olasz Attila.

A Cegléden felnőtt és junior korosztály számára megrendezett országos rangsorversenyen Németh Zsolt a +100 kilogrammos súlycsoportban az előkelő harmadik helyen végzett.

Szintén nemrégiben szurkolhatott a közönség Oroszlányban a diákolimpia versenyzőinek. A Farsangi Judo Kupán tizennégy klub 194 judokája lépett tatamira. A SZESE utánpótlás-korosztályú versenyzői közül Olasz Attila, Olasz Bence, Schlag Krisztián első helyezést értek el, míg Dékány Bálint ezüstérmes lett.

Dékány Bálint, Schlag Krisztián és Olasz Attila.

A párizsi Grand Slam-viadalon pedig a tizennyolc éves Sipőcz Richárd alaposan megszorongatta a franciák és a sportág szupersztárját, a kétszeres olimpiai, tízszeres világbajnok Teddy Rinert. A végeredmény végül a bírókon múlt, ugyanis a győri fiatal egymás után háromszor is dobást indított, ám egy aprócska szabálytalanságért (két másodpercre öv alatt fogta meg Riner judogiját) megkapta a leléptetést jelentő büntetését. A SZESE versenyzőjét és a szakosztály közösségi oldalát ezután elárasztották a gratulációk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában