Atlétika

2020.02.27. 10:19

Bercsényis siker: két bronz a felnőttek között

A fedett pályás felnőttbajnokságon a győri Horn-Bercsényi DSE versenyzői nagyszerű eredményeket értek el.

kisalfold.hu

Habár korosztályuk szerint nem tartoznak a felnőttek mezőnyébe, többen is teljesítették a bajnokságon való részvételhez szükséges nevezési szintet, s két atléta is éremmel térhetett haza a versenyről.

Répássy Hanna 400 méteren állt rajthoz, ahol 55,44-os eredményével a harmadik helyen végzett, míg 800 méteren nem a legjobb futamba került, azonban egyedül felvállalva egy erős tempót hatalmas egyéni csúcsot futott (2:11,70), ami összesítésben az ötödik helyezéshez volt elég.

A másik érmes Sorok Klaudia lett, aki 60 méteres gátfutásban szintén bronzéremnek örülhetett (8,39). A sportolót 60 méteren az előfutamban hibás rajt miatt kizárták, így síkon nem szólhatott bele az érmek sorsába a tavalyi bajnok.

Habár a dobogóra nem fért fel, Simon Virág 400 méteren 55,87-os egyéni csúccsal negyedik helyen végzett, míg Kalácska Áron 60 méter gátfutásban lett negyedik 8,54-os idővel. Tóth Virág hármasugrásban a hetedik helyet szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában