kézilabda

2019.11.24. 07:57

Női kézilabda NB II – SZESE nyerte a győri meccset + eredmények

Kikapott a Mosonszolnok, a Mosonmagyaróvár és a VKCSK is.

kisalfold.hu

Celldömölk–Vady-Mosonszolnok 36–23 (20–11)

Celldömölk, NB II-es női mérkőzés, 100 néző. V.: Bab, Szabóné.

Mosonszolnok: Bankó – Vadász 4, Turi 1, Steiner 5, Tóth A., Drobnitsch 4, Konyecsnyik 3. Cs.: Kovács B., Somogyi (kapusok), Nagy C., Molnár D. 6, Csiszár, Hajtó, Pődör, Gutecz, Boda. Edző: Remete Róbert.

Remete Róbert: – Igazából semmi nem működött, így nem is lehetett más az eredmény.

VKCSK–Sárvár 25–27 (8–12)

Ikrény, NB II-es női mérkőzés, 100 néző. V.: Hársfalvi, Mórocz.

VKCSK: Horváth V. – Vas, Giczi 3, Beke, Varga V. 3, Kellermann R. 1, TÓTH M. 7. Cs.: NAGY Á. (kapus), KONDOR 5, Mészáros 3, Fenesi 3.

Csomor Tibor: – Tudtuk, hogy nehéz meccseink lesznek, de akarat nélkül nagyon nehéz nyerni ebben az osztályban is. Félő, hogy Tóth Mirellát hosszabb időre elveszítettük.

Audi-ETO U22–Széchenyi ESE 30–38 (17–21)

Győr, NB II-es női mérkőzés, 100 néző. V.: Sipos, Szántó.

Audi-ETO U22: Kiss L. – NAGY N. 4, Gerencsér 6, Farkas E. 5, TAKÁCS N. 9, Szemes 1, Győri V. 2. Cs.: Bors, Győri A. (kapusok), Győri J., Papp, Havasi, Mészáros 1, Kovács K., Benczik 2. Edző: Ruskó Katalin.

SZESE: Menyhárt– Vasvári-Tóth E. 2, KAMONDI 5, Vigh 2, Kelemen 3, BARTA 17, Németh Zs. Cs.: WUNDER (kapus), Farkas 2, SZABÓ M. 3, Takács, Pataky 2, Rendi, Menyhárt, Kószás 2. Edző: Urbán Nikolett.

Ruskó Katalin: – Védekezésünkből hiányoztak a megállító faultok, mint a motiváció több játékosunknál.

Urbán Nikolett: – Több hiányzónk is volt a mérkőzésen, ez látszott is az első félidőben. Idegesen támadtunk, nem volt elég feszes a védekezésünk amiből könnyű gólokat adtunk az ellenfélnek. A huszadik perc körül sikerült rendezni a sorokat, onnantól érvényesült az akaratunk. Mindenki kivette a részét a sikerből.

Már nem veretlen az MKC U22

Büki TK – Mosonmagyaróvári KC U22 36-30 (18-16)

Bük, Városi Sportcsarnok, NB II-es női kézilabda mérkőzés. V.: Bán-Farkas, Miksó.

MKC: Dányi – Domokos 9, Fekete F., Szalai Zs. 7, Pozsgai 1, Lázár 3, Papp 7. Cs: Fritz, Dávida (kapusok), Ruzsom 3, Paróczai, Pusztai, Bartha, Vinkelmann, Trestyén, Szalai V. Edző: Stranigg Ferenc.

Stranigg Ferenc: – Jól kezdtük a mérkőzést és a vezetésünk után, megvoltak az esélyeink arra, hogy kézben tartsuk a rangadót Viszont sajnos erre a mérkőzésre az volt a jellemző, hogy ha eredményesen támadtunk, akkor gyengén védekeztünk, illetve jó védekezésnél pedig elhibáztuk a támadásainkat. Az ellenfelünk sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtott és így megérdemelten nyerte meg a találkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában