4-6 hét kényszerpihenő

2019.11.27. 14:40

Megműtötték Görbicz Anita térdét

A csapatkapitány novemberben érzett először fájdalmat jobb térdében, amit elsőként konzervatív kezeléssel próbált kezelni a klub egészségügyi stábja.

Győri Audi ETO

Forrás: Győri Audi ETO KC Facebook oldala

A Győri Audi ETO KC csapatkapitányát dr. Balogh Péter csapatorvos műtötte meg a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórházban. A beavatkozás jól sikerült, durva elváltozást nem találtak a szakemberek tudatta weboldalán a klub.

Görbicz Anita novemberben érzett először fájdalmat jobb térdében, amit elsőként konzervatív kezeléssel próbált kezelni a klub egészségügyi stábja. A Baník Most elleni mérkőzést követően elvégzett ismételt vizsgálatok azonban a műtéti beavatkozást tették szükségessé.

„Artroszkópos ízületi kitakarítást végeztünk a játékos jobb térdében, mivel terheléses lágyrész és porcfelszín bántalmak voltak kimutathatóak. Szerencsére durva eltérést nem találtunk, így már otthonában lábadozik. Mivel nem kellett feltárni a térdet, az artroszkópos eljárásnak köszönhetően várhatóan 4-6 hét múlva a csapat rendelkezésére állhat.” – nyilatkozta dr. Balogh Péter csapatorvos.

Görbének ezúton is jobbulást és mihamarabbi felépülést kívánunk!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában