Férfi, női röplabda NB II

2019.10.13. 18:51

SZESE Győr – Győztes rajt, több mint tisztes helytállás – fotók

A férfi csapat könnyed győzelemmel kezdett az újonc Veszprém ellen, a női csapat pedig hiányos felállásban is szoros mérkőzést játszott Baranyában.

kisalfold.hu

Fotó: Homoródi Lilla

Fotó: Szantosi Bence

FÉRFI NB II

SZESE Győr–Veszprém RK 3:0 (5, 12, 10)

Győr, egyetemi edzőcsarnok, 30 néző. V.: Farkas L., Éri.

SZESE: Szántósi, Gyuris, Lengyel, Földes, Bicskó (liberó), Falvay. Csere: Kiss D. (liberó), Csank, Sebestyén, Bellovicz, Mészáros Á., Apáti, Misky, Mészáros B. Edző: Fehér Tibor.

A győri csapat könnyed győzelemmel indította a 2019/2020-as bajnokságot az újonc Veszprém ellen, akik hosszú évek után neveztek fiatal keretükkel a másodosztályban.

 

Fehér Tibor: – Nagyon szimpatikus Veszprémmel találkoztunk, akik még az út elején tartanak. Biztos vagyok benne, hogy hosszú és kemény munkával előbbre fognak lépni, de látszott, hogy ez volt az első mérkőzésük. Annak örülök a legjobban, hogy mindenkinek tudtam lehetőséget adni és annak, hogy Bellovicz Martin, Sebestyén Márton és Misky Márk személyében újoncot avattunk. Dolgozunk tovább, mert sokkal erősebb és komolyabb csapatok is érkeznek még hozzánk. Készülünk a csütörtöki kupamérkőzésre.

NŐI NB II

PTE-PEAC–SZESE Győr 3:0 (20, 20, 16)

Pécs, PTE ÁOK Mozgástani Intézet, 30 néző. V.: Kiss Z., Szabó Zs.

SZESE: Sinai, Hirni, Juhász V., Tóth L., Lakatos P., Orbán. Csere: Huber, Schepf. Edző: Szamosi Balázs.

A bajnoki rajton a női csapat hiányos felállásban is szoros mérkőzést játszott az NB II középcsoportjának tavalyi győztesével, de szettet végül nem sikerült lopnunk Baranyából.

Szamosi Balázs: – Az első két szettben jól tartottuk magunkat és csak néhány nyitásrontásunk volt. Amiben nem tudtunk jobbak lenni a pécsieknél, az a háló előtti játék volt. A jó és erős nyitásokkal irányítani tudtuk a támadójátékot, de a mérkőzés végére elfáradtunk. Még ott is sikerült visszajönnünk mínusz két pontra, de a magasságbeli fölényüket jól használó hazaiak itt jelentősen erősebbek voltak. Annak ellenére, hogy liberó poszton erősek a pécsiek és jól védekeznek, hat ászt tudtunk ütni nekik, amire lehet építeni. Haladunk tovább ezen az úton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában