Helyi sport

2019.07.11. 19:42

Női kézilabda - Balatonbogláron edzőtáborozik az MKC

Az MKC játékos keretéből a két junior válogatott, Herczeg Lili és Kellermann Dóra valamint a két sérült, Gyimesi Kitti és Simona Szarková hiányzik.

Hétfőn indult el a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club csapata Balatonboglárra, ahol szombat délutánig tartózkodik a csapat. A Dr. Hoffmann László – Bognár Róbert edzőpáros munkáját, Stranigg Ferenc pályaedző, Tóth Ferenc masszőr és Kokas Viktória technikai vezető segíti a NEKA edzőközpontjában. Az MKC játékos keretéből a két junior válogatott, Herczeg Lili és Kellermann Dóra valamint a két sérült, Gyimesi Kitti és Simona Szarková hiányzik.

  

A hétfői érkezés és ebéd után már két edzésen vettek részt az MKC kézilabdázói. Délután az erősítő teremben dolgoztak a lányok és este nyolc órától a NEKA csarnokban vezényelt foglalkozást a szakmai vezetés. A kemény munka elkezdődött tehát a balatonboglári edzőtáborban, ahol valóban minden igényt kielégítő körülmények között dolgozhat a csapat.

 

A keddi nagyon kemény nap volt a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club játékosainak számára. A lányok már reggel hét órakor futóedzéssel kezdtek és ezt délelőtt és késő délután is terem edzés követte. Kedden a klub elnöke Horváth Cs.Attila és a klubigazgató Lencse Gyula is meglátogatta a csapatot Balatonbogláron.


Szerdán este és csütörtök reggel balatoni hajókiránduláson és úszó edzésen vettek részt a lányok. A napi erősítő és terem edzések mellett kellemes kikapcsolódás volt a balatoni hajózás. Az úszás pedig segített a játékosoknak abban, hogy a hét hátralévő edzésit egy kicsit frissebben tudják majd elvégezni.  

Ezek is érdekelhetik