Helyi sport

2019.05.12. 20:55

Véget ért a Rendőr Judo EB Győrben

A csapatok küzdelmeivel fejeződött be a verseny.

 A XV. Rendőr Judo Európa-bajnokság küzdelmei 2019. május 12-én a csapatok versenyével folytatódtak. A megjelent 16 ország közül 11 csapat nevezett az utolsó nap mérkőzéseire. Az összecsapások végén első helyen Németország sportolói végeztek, míg másodikként Oroszország, harmadikként pedig Franciaország és Románia versenyzői állhattak fel a dobogóra. Magyarország csapata az ötödik helyezést érte el. A Rendőr Judo EB záróeseményeként ünnepélyes keretek között levonták az Európai Rendőr Sportszövetség (USPE) zászlaját, majd a Magyar Rendészeti Sportszövetség ügyvezető elnöke, Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, átadta azt Luc Smeyersnek, az USPE elnökének, aki pedig a zászlót a következő versenyt szervező ország képviselőjének nyújtotta át. A verseny eredményeit az érdeklődők az USPE honlapján tekinthetik meg.

Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok záróbeszédében elismerését fejezte ki a megjelent 16 ország 159 sportolójának az izgalmakban bővelkedő, sportszerű küzdelmekért, továbbá köszönetet mondott a Magyar Judo Szövetségnek és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságnak a verseny lebonyolításában történt közreműködéséért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában