Helyi sport

2019.05.13. 09:09

Futsal - Szoros volt a vége

kisalfold.hu

ETO SZC FC–PTE-PEAC 7–6 (4–1)

Győr, NB II-es férfimérkőzés. V.: Juhász D., Imrő.


ETO: Győrfi – Kovács M., Hegyesi, Szücs Á., Tama. Csere: Magyar, Zobák, Pinczés, Kőfalvi, Papp Zs., Püspök, Halmos, Papp B., Juanra. Szakmai igazgató: Juanra Calvo.


PEAC: Nagy M. – Kőnig, Tóth A., Böjte, Spannenberger. Csere: Iványi, Grabarics, Nagy N., Bartal, Vénosz. Edző: Varga Balázs.


Gsz.: Hegyesi (2.), Halmos (10.), Szücs Á. (17.), Zobák (20.), Kovács M. (33.), Püspök (35.), Juanra (35.), ill. Grabarics (11.), Spannenberger (21., 24.), Böjte (27.), Vénosz (38.), Kőnig (39.).


Juanra Calvo: – Nehéz meccs volt, de végül sikerült megnyernünk. Sok gólt szereztünk, mert jól összeállt a védelmünk és jók voltak a kontráink. A többi dolgot még gyakorolnunk kell és akkor jobb teljesítményt tudunk majd mutatni a következő meccseken.

A döntő menetrendje


Az ETO SZC a Keleti csoport bajnokával játssza az NB II döntőjét. A kétmérkőzéses finálé első felvonását a Ferencváros otthonában rendezik május 24-én, pénteken 20 órától. A visszavágót június 3-án, hétfőn 18.30-tól tartják a győri Magvassy-sportcsarnokban. A párharc győztese jövőre az NB I-ben indulhat, míg a második osztályozót vívhat a felsőbb osztályért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában