Helyi sport

2019.04.17. 09:53

Futsal - Bajnok az ETO SZC

A TFSE elleni győzelmével négy fordulóval a rájátszás vége előtt a Nyugati csoport bajnoka lett az ETO SZC, így készülhet a keleti bajnok ellen a feljutásért.

kisalfold.hu

TFSE–ETO SZC Futsal Club 3–11 (2–8)

Budapest, Fonyódi Antal Sportcsarnok, NB II-es férfimérkőzés. V.: Zimonyi, Tamási.


TFSE: Takács Z. – Kocsi, Balazsin, Sztranyovszky, Fézler. Csere: Borsi, Szűcs L., Németh G., Nagy D., Soóky, Katona. Edző: Csopaki István.


ETO: Magyar – Zobák, Pin- czés, Szücs Á., Püspök. Csere: Győrfi, Kovács M., Kőfalvi, Hegyesi, Papp B., Tama, Papp Zs., Halmos, Juanra. Szakmai igazgató: Juanra Calvo. 


Gsz.: Katona (15., 26.), Balazsin (14.), ill. Pinczés (1.), Juanra (3.), Katona (5. – öngól), Papp B. (9.), Kőfalvi (10.), Püspök (12., 39., 40.), Szücs Á. (13.), Zobák (20.), Halmos (34.).

Kiállítva: Fézler (13.).


Juanra Calvo: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, így előnyben futsalozhattunk a meccs hátralévő részében. A második félidőre kicsit visszaestünk, de összességében jó teljesítményt nyújtottunk, aminek nagyon örülök és gratulálok a csapatnak. Játékosaink hatalmas szívvel lépnek pályára minden mérkőzésen és mindenki ugyanúgy küzd a csapatért. Most kapnak egy kis pihenőt a fiúk, de aztán gőzerővel készülünk a bajnoki döntőre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában