Helyi sport

2019.03.31. 17:21

Tíz gólos mosonmagyaróvári győzelem

Öt nap alatt, három mérkőzést játszott az MKC korosztályos csapata, hiszen az U22 - es keretét, tulajdonképpen az ifjúsági játékosok alkotják.

kisalfold.hu

Mosonmagyaróvári KC U22 – SZESE Győr 41 – 31 (23 – 16)

 

NB II. Észak-Nyugat női felnőtt 17. forduló, Mosonmagyaróvár, UFM Aréna


2019.március 31., vasárnap, 11.00 óra. Játékvezetők: Gréczi Gergő – Koltai Dániel  

 

Mosonmagyaróvári KC U22:

Dávida – Domokos 10 (1), Hudák E. 3, Szalai Zs. 7 (2), Paróczai, Márczy 6, Szabó Cs. 5  

Csere: Fritz N. (kapus), Lázár J. 5, Kovács P. 2, Fenesi 2, Fehér Á. 1, Mészáros E.  

Utánpótlás edző: Balogh Sándor

 

Öt nap alatt, három mérkőzést játszott az MKC korosztályos csapata, hiszen az U22 – es keretét, tulajdonképpen az ifjúsági játékosok alkotják. Így igazán elismerés méltó, hogy a fiatalok veretlenül játszották le ezeket a találkozókat, sőt vasárnap egy fölényes győzelmet arattak a győri egyetemisták ellen. A lányok tehát eredményesen és sokat kézilabdáztak ezen a hétvégén, ami a fejlődésük szempontjából a legfontosabb.

Balogh Sándor utánpótlás edző értékelése:


Megterhelő sorozatban voltunk, hiszen szerdán és szombaton délután is ifjúsági bajnoki mérkőzést játszottunk. Így előre megterveztük a cseréink ütemét és ez tökéletesen működött is, mert jó ritmusban kézilabdáztunk. Kicsit döcögősebben kezdtük a mérkőzést és a védekezésünkben is voltak hibák, de az is egyértelműen látszott, hogy a SZESE játéka sokat javult az őszi mérkőzésünkhöz képest. Nálunk azonban a jó csapatjáték mellett, voltak kiemelkedő egyéni teljesítmények is. Én azt gondolom, hogy a felnőtt keretből visszajátszó játékosainktól ez az elvárás és ezért most inkább a nagyon gólerősen kézilabdázó Szabó Csengét és az ügyesen irányító Mészáros Esztert szeretném kiemelni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában