Helyi sport

2018.12.03. 13:52

Karate - Szépen szerepelt a Castrum Utánpótlás Újbudán

15 egyesület 350 fővel nevezett a december 2-i Újbuda karate versenyre. A legfiatalabbak Csipeszharcban, míg idősebb társaik testpajzsos küzdelemben vívták csatáikat.

kisalfold.hu

A Castrumos Ovikaratésok 1 arany-, 1 ezüst- és 5 bronzérmet "csipeszeltek" össze, míg küzdelemben 6 arany-, 4 ezüst-, és 1 bronzérem jutott a kapuváriaknak.


Népes mezőny gyűlt össze Újbudán, ahol már 15. alkalommal rendezik meg az Utánpótlás karate versenyt, ahol nem csak testpajzsos küzdelemben, hanem Csipeszharcban is megvívhatják csatáikat a legfiatalabbak.

- A Csipeszharc, egy rendkívüli figyelmet, ügyességet, gyorsaságot igénylő küzdősport játék, melyben nagy szükség van a szem-, kéz koordinációra, és ritmusra. A Castrum ovikaratésai már harmadszor vesznek részt ezen a versenyen, és ebből kinőve, már a testpajzsos pontrendszerű küzdelemben könnyebben boldogulnak. Igyekszünk élményt biztosítani a kapuvári fiataloknak, és szüleiknek, akik úgy szurkoltak a csemetéiknek, mintha azok épp az olimpián küzdöttek volna" - nyilatkozta Sensei Pantelics Péter edző.

Csipeszharcban

Horváth Máté arany-,

Szeg Fanni ezüst-,

Szalai Anna, Horváth Dávid, Páli Csongor, Fülöp Levente és Horváth Alíz bronzérmesek. (Alíz még nincs 4 esztendős)

Küzdelmekben

Szalai Márk, Mészáros Zalán, Szántó Ádám, Görgics Máté, Serfőző Zalán és Dobos Dóra aranyérmesek,

Serfőző Lia, Soós Benett, Endrődy Csongor, Kogler Zsófia, Babos Boglárka ezüstérmesek,

Kiss-Mihály Bálint bronzérmes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában