Helyi sport

2018.06.06. 12:00

Közel egymilliót "guggoltak össze" a leukémiás gyerekeknek Győrben

A győri Cutler Fitness jótékonysági guggolóversennyel toldotta meg a gyűjtési akciót.

kisalfold.hu

A Cutler edzőtermek nagyot álmodtak. Életre hívtak egy gyűjtés, a cél pedig nem kisebb, mint a Heim Pál Gyermekkórház Onkológiai Osztálya számára egy közel 8 millió forint értékű lélegeztetőgép megvásárlásához szükséges összeg gyűjtése.

 "Úgy érezzük, hogy ez az alkalom az, ahol meg tudjuk mutatni közösen, hogy a testépítők társadalma igenis össze tud fogni egy nemesebb cél érdekében. Sokan azt hiszik, hogy a testépítők önzőek és öncélúak, de itt és most meg fogják mutatni, hogy mindez nem igaz. Adományozni, megosztani és másokat is az összefogásra buzdítani kötelező" - fogalmazott a kezdeményezés egyik szülőatyja, Kathi Béla.


A gyűjtéshez időközben több más edzőterem-hálózat is csatlakozott, a győri Cutler Fitness pedig jótékonysági guggolóversennyel toldotta meg az akciót.

 A cél az volt, hogy adott induló 100 kilóval minél többször leguggoljon. A győri terem színeiben heten indultak: Freimann Sándor, Kerecsényi Péter és Molnár Tamás tulajdonosok, illetve nem kisebb nevek mint Kathi Béla, Bohos Kornél, Vörös Zoli és Tóth Dani. Minden sikeres ismétlésért a terem 1000 forintot adományozott a Gyermekleukémia Alapítványnak. Ezen felül lehetőséget biztosítottak minden vállalkozó szelleműnek részt venni a gyűjtésben, cégek és magánszemélyek is indulhattak. A rendezvényen végül nem kevesebb, mint 920 ezer forint gyűlt össze.


A kezdeményezést a Győri Úszó SE kiemelten támogatta, és Jakabos Zsuzsa is szívügyének érzi.

 

 

Segíteni szeretnél? Keresd az edzőteremben a gyűjtés perselyét, vagy utald adományodat az alábbi számlaszámra: 11702036-20689775, a közleménybe kérjük írd be, hogy "lélegzet". Az akció vasárnap ér véget.

A megyében az alábbi termek vesznek részt a gyűjtésben:


Cutler Fitness Győr, ETO Park

Botond Fitness Mosonmagyaróvár, Kálnoki u. 11.

Cutler Gym Sopron, Lackner Kristóf u. 35.

Címkék#sport
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában