Helyi sport

2017.11.09. 11:03

Európa bajnok a kapuvári CrossTraining csapata - fotók

Idén Európa legszínvonalasabb, legnagyobb Masters csapatversenyét Győrben tartották: minden csapat egy nő és két férfi versenyzőből állt.

kisalfold.hu

Az Európa Bajnokságon (mint nagyon sok versenyen) nem indulhatott minden csapat, aki nevezett a versenyre, ahhoz, hogy élőben a versenyen részt vegyen egy csapat (bekerüljön az EB-re) kiküldtek két feladatsort, amit videóra vettek és elküldtek a rendezőnek, akik értékelték, rangsort állítottak, így a legjobbak vehettek részt a versenyen.


A verseny hat feladatsort teljesítettek a csapatok. A feladatok között szerepelt: futás, biciklizés, evezés, medicinlabda dobás (magasba), húzódzkodás, lábemelések, súlyemelő gyakorlatok mellkason, guggolás, szakítás, lökés, kettlebell gyakorlatok.

Európa bajnok a kapuvári CrossTraining csapata




Volt erőfelmérés is: a lehető legnagyobb súlyt kétszer felvenni a mellkasodhoz, majd a második felvétel után kilökni fej fölé, a három embernek 12 perce volt, hogy mindegyikük megmutassa mekkora súllyal tudja ezt teljesíteni. Feladatsorok különböző hosszúságúak voltak 7 percestől a 30 percesig.

A nagyon színvonalas és iszonyatosan kemény Európa Bajnokságot 35-40 év közötti kategóriában a kapuvári CrossTraining SE csapata nyerte meg.

Csapat tagjai: Pozsgai Cintia, Kovács Krisztián, Varga Tamás

Edző: Magyar Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában