Helyi sport

2017.05.25. 12:32

Szinkronúszás - Győri érmek a medencéből

A Győri Vízisport Egyesület szinkronúszó lányai egy újabb megmérettetésen vettek részt: a pécsi Hullám-kupán több mint 300 sportoló között a 11 tagú győri csapat szép sikereket ért el.

kisalfold.hu

Mini szóló kategóriában  Varga-Bándy Hanna és Pintér Regina 2., Kiss-Gergely Sára 3. lett. A Regina és Sára alkotta duó is 2. helyen végzett korosztályában. A FINA gyerekkategóriában Pintér Dorottya szólóban és Józsa Szonjával a párosok között is a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Negyedikként zárt a Schmelczer Amira és Szemes Eszter, valamint a Hegyi Lujza és Varga-Bándy Hanna duó. A szakosztály utánpótlás kombinációs kűrje ötödik helyezést ért, a csapat tagjai: Bódi Kamilla, Huszár Hanna, Józsa Szonja, Schmelczer Amira, Szemes Eszter, Pintér Borbála, Pintér Dorottya.


A győri lányok legközelebb a monori Delfin-kupán vesznek részt, itt már a szakosztály kezdő versenyzői is rajthoz állnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában