Helyi sport

2017.04.03. 15:05

Sikeres fertőszentmiklósiak - Újoncavatás a 4Fight Kupán - fotók

Április 2-án Budapesten rendezték meg az idei 4Fight Kupa első fordulóját. A versenysorozat célja,hogy lehetőséget biztosítson a kezdő versenyzőknek.

kisalfold.hu

A fertőszentmiklósi Simon Gym FSE versenyzői közül Simon Rózsa, Veres Botond, Árpási Barnabás, Németh Szilvia és Kiss Zsanett életük első versenyén vettek részt, Windisch Zoltán pedig először szerepelt Simon Gym-es színekben. Mindannyian kick-light szabályrendszerben indultak.


Simon Rózsa (cadet I. +47 kg) keményen küzdött, de sajnos nem tudta legyőzni a nála jóval magasabb ellenfelét, így bronzérmet szerzett.


Veres Botond (cadet I. -37 kg) első mérkőzését könnyedén, a másik kettőt kis szerencsével nyerte, így élete első versenyén aranyérmet szerzett.


Árpási Barnabás (cadet II. -52 kg) két nagyszerű mérkőzést vívott és mindkettőt megnyerte. Ezután egy sajnálatos térdsérülés miatt nem tudott kiállni a döntőre, így ezüstérmes lett.

 

Sikeres fertőszentmiklósiak - Újoncavatás a 4Fight Kupán
Windisch Zoltán (felnőtt -69 kg) határozottan bunyózott, végig irányította a mérkőzést és ezzel a győzelmével aranyérmet szerzett.


Németh Szilvia (felnőtt -60 kg) első mérkőzését nagy küzdelem árán nyertea másodikat viszont fölényesen, így megérdemelten lett aranyérmes.


Kiss Zsanett (felnőtt -65 kg) keményen állta a sarat egy erős ellenféllel szemben. Sanjos nem sikerült nyernie, így bronzérmes lett.Felkészítő edzők: Molnár Sándor, Tóth Richárd, Simon László 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában